Okuma Kültürü Anlatıldı

Okuma Kültürü Anlatıldı

Okuma Kültürü Anlatıldı

Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen programda konuşmacı olan Çocuk Edebiyatçısı Vural Kaya gençlere okuma kültürünü anlattı.

Hamam Çimeni Çarşısı Kültür Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen programa Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Ertem’in yanı sıra daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günümüzdeki yazar ve eserlerle geçmiş dönemlere damga vurarak günümüze kadar ulaşan yazar ve eserleri kıyaslayarak gençlere anlatan Vural Kaya, okumaya önce kendi klasik eserlerimizden başlamamız gerektiğini vurguladı. Kitapların ancak doğru dil ve doğru mesajlarla okuyucunun hayal dünyasını şekillendirebileceğinin altını çizen Kaya, gençlere çeşitli kitap tavsiyelerinde bulundu.

Programın son bölümünde Vural Kaya, gençlerden gelen soruları yanıtladı. Ardından Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem Çocuk Edebiyatçısı Vural Kaya’ya plaket takdim ederek günümüzde azalan kitap okuma oranının artması temennisinde bulundu.

vural-kayaa.jpg

akcaabat-okuma-kulturu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler