Devretmeye Hazırız

Devretmeye Hazırız

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Trabzon Meslek Yüksekokulu binasını devretmeye hazırız” dedi.

Haber: Derviş ALTUNTAŞ

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Meslek Yüksekokulu Akçaabat Yerleşkesi’nde  düzenlenen laboratuvar açılışına katıldı.  Açılışta konuşan Rektör Çuvalcı, Trabzon Meslek Yüksekokulu Akçaabat Yerleşkesi’nin şehir içerisinde sıkışık bir alan içerisinde kaldığını, yine Akçaabat’ta olmak kaydıyla yapılacak bir yeni bir yerleşke ile bu alanı hemen devredebileceklerini ifade etti. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı “Bu okulumuz, bu bölgeye sıkıştı. Bakın içeriye girerken bile trafik sıkıntısı yaşadık. Bu binayı devretmeye hazırız. Akçaabat'ta olmak şartı ile, bize daha büyük, yeşillikler arasında öğrencilerin rahat edebileceği bir alanda yeni bir yerleşke yapılırsa bu binaları hemen devredebiliriz. Buradan bunu ifade ediyorum” dedi.

Bu açıklama üzerine gözler Akçaabat Belediyesi’ne çevirdi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, özellikle Büyükşehir ile birlikte 78 mahalleye hizmet veren mevcut belediye hizmet binasının yetersiz kaldığı ve birçok birimin farklı binalarda hizmet vermesinden şikayetçi olduğu biliniyor.

karadeniz-teknik-universitesi-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-trabzon-meslek-yuksekokulu-binasini-devretmeye-haziriz-dedi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler