İYİ Parti'den Gövde Gösterisi

İYİ Parti'den Gövde Gösterisi

İYİ Parti'den Gövde Gösterisi

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayını Görkemli Bir Tören İle Tanıttı.

İYİ Parti Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’u gerçekleştirdiği görkemli bir tören ile tanıttı. Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvet, CHP İl Başkanı Güzide Uzun,İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.

iyi-parti-aday-tanitim.jpgiyi-parti-aday-tanitimi.jpg

Yaşadığım Toprağa Borcum Var

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, “Akçaabat’ın yetiştirdiği, bu toprağın bir evladı olarak, doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım toprağa borcumu ödemek istiyorum” dedi.

Akbulut konuşmasında “Huzurunuzda ifade etmek isterim ki, ben güzel ilçemizin daha da güzel olması, mayasındaki cevheri tam olarak ortaya çıkarması için bir vazifeye namzet oldum, talip oldum.  Sizler buraya gelerek şeref verdiniz. Varlığınızla bana iltifat ettiniz. Ben de bismillah dediğimiz bu günde beni yalnız bırakmayan hemşerilerime layık olacağımın sözünü vererek adaylığımı ilan ediyorum.  Akçaabat’ın yetiştirdiği, bu toprağın bir evladı olarak, doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım toprağa borcumu ödemek istiyorum.  Hep özlediğimiz, keşke şöyle olsa dediğimiz siyaseti ilçemize yeniden getirmek istiyorum. Komşuluk hakkına, hemşerilik hukukuna saygılı, bütün renklerimizi bağrına basan, ortak akılla evlatlarımıza kalacak rahmet eserleri var etmeye çabalayan bir başkan olmak. Hayalim, hedefim, vizyonum budur.” Dedi

Kavga Dilini Kullanmayacağız

Memlekette bir gerginlik havası olduğunu ifade eden Osman Akbulut “Memleketin tamamına bir gerginlik havası hakim. Kavga dili, küfür, kıyamet, itham, iftira havada uçuşuyor. Fakat biz böyle değildik. Biz değil miydik aslanla ceylanı koynunda barıştıran? Biz değil miydik her dinden, dilden, ırktan, renkten insanı bir sancak altında cem eden, bir eden? Bize nice badireden, savaştan, işgalden, ihanetten geçerek miras kalan bu toprağın mayasına, ruhuna ve evladına bu muamele reva mıdır? ,Kul hakkı değil midir!!! Bu topraklar bize vatan olduysa kılıcımızın mahareti kadar, gönlümüzün zenginliği, aklımızın keskinliği sayesindedir. Elimiz yalnızca kılıç tutmayacak. Gönlümüz misafir kabul edecek, aklımız ufkun ötesine uzanacak. Şiarımız, edebimiz, ahlakımız da budur. Bu doğrultuda mayamızda var olan kardeşlik ve birlikte çalışmak, beraber başarmak “bizim için biz olmak duygusu ve kararlılığıyla” tüm yurdumuzu kapsayacak bir işbirliğine giriştik. Bu iş birliği çerçevesinde bütün Milli Kuvvetleri Millet İttifakımızda bütünleştirdik. Tüm yurdumuzun kalbi vatanından ve milletinden yana olana güzel insanları, yanlışa yanlış diyebilen doğruyu da sonuna kadar destekleyen bir oluşum meydana getirdik. Partizanlık fikrinden uzağız. Birbirimizi tamamlamak, bize unutturulmak istenen değerlerimizi yeniden hayata geçirmek hedefindeyiz.  Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek tok oluruz” atalar sözümüzün içini dolduracağız. Her partiden aramızda bulunan kardeşlerime sesleniyorum. Kutuplaşma yok, ayrımcılık yok, ötekileştirme yok. Milletimiz ve milletimizin geleceği için birlikte tek yumruk olarak mücadele etmek var.  ” şeklinde konuştu.

Ehliyetsizlik Potansiyelimizi Engelliyor

Akbulut konuşmasına şöyle devam etti “Akçaabat’ımız her yönüyle ilimizin en parlak ilçelerinden biridir. Toprağı bereketlidir, suyu şifalıdır, havası memleket havasıdır.İhmal, ehliyetsizlik, kirli siyaset ilçemizi engelliyor. Potansiyelimizi açığa çıkarmamıza, yapabileceklerimizi yapmamıza engel oluyor. Bir ektiğimize onlar veren bu toprak, unuttuğumuz samimiyeti, merhameti ve ehliyeti yeniden hatırlarsak, bize vefasızlık etmez. Bize Allah’ın izniyle daha fazlasını verir. İşte bu düşünceyle yola çıkıyoruz. Sizlere de çağrı yapıyorum. Gelin bu işin elinden tutun. Akçaabat’tan bir yola düşelim, Türkiye’ye örnek olalım. Hem belediyecilikteki başarımızla, koyduğumuz eserlerle, hem de üslubumuzla, terbiyemizle, ahlakımızla. Gelin memleketin bu güzel ilçesi, yepyeni bir siyaset usulünün ve dilinin mayalandığı beşik olsun. Gelin kısır siyasetin kirli ve dar alan oyunlarından çıkalım, peşimizden bütün vatandaşların berrak bir pınar gibi akacağı bir oluk açalım. Hep beraber bu işin ucundan tutalım.”

Akçaabat İçin Projelerimiz Var

Akçaabat için birçok projeleri olduğunu ifade eden Akbulut’un “Bebeklerimiz için yeni doğan, çocuklarımız için çocuk köyü, ihtiyaç sahibi çocuklarımız için eğitim çalışan annelerimiz için kreş kadınlarımız için narin eller engellilerimiz için engelsiz yaşlılarımız için huzur projelerimizin yanında spor, kültür sanat, turizm, tarım, hayvancılık, otopark teleferik projelerimiz ile Akçaabat’ımızın çehresini değiştireceğiz. Birlikte başaracağız ve Akçaabat’ımızı 5 yıl içinde örnek alınacak bir yaşam merkezi haline getireceğiz.  Biz bu yola aşkla çıktık.  Neler yapmak istediğimizi de, nasıl yapmak istediğimizi de anlattık.  Seçime kadar ilçemizi sokak sokak gezip bunu anlatacağız ”dedi.

 

 

Toplantıya adı Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak geçen fakat kabul etmeyen Ali Türen Öztürk te katılması dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler