Gönüllere Dokundular

Gönüllere Dokundular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde yurt genelinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Akçaabat Gönül Elçileri tarafında vatandaşa aşure dağıtımı yapıldı.

 

Akçaabat Atatürk Parkı'nda düzenlene etkinlik hakkında konuşan Akçaabat Gönül Elçileri Derneği Başkanı Ümran Akdeniz, derneğin amacının ihtiyaç sahibi öğrenci vatandaşlara yardımlar yapmak olduğunu ifade etti. Akdeniz "Gönül Elçileri Projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde yurt genelinde faaliyet gösteren bir yardımlaşma projesidir. Akçaabat'ta onursal başkanımız Akçaabat Kaymakamımızın eşi Hatice Şenel ile birlikte güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalardan birisi de vatandaşlarımıza aşure dağıtmak oldu. Bundan sonra da sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Akçaabat Atatürk Parkı'nda dağıtımı yapılan aşure için vatandaşlar teşekkürlerini iletti. Aşure dağıtımına Akçaabat Kaymakam eşi Hatice Şenel, Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Melike Turhan ve dernek üyeleri katıldı.

akcaabat-gonul-elcileri-projesi-asure.jpgakcaabat-gonul-elcileri-projesi-asure-dagitti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler