Veteranlar Fırtına Gibi Başladı

Veteranlar Fırtına Gibi Başladı

Veteranlar Fırtına Gibi Başladı

TMVFL 2021 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  AKÇAABAT SEBAT ANTALYA'DA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu'nun Antalya (Kemer Daima Otel ve sahaları)’nda 17 -24 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlediği TMVFL Türkiye Şampiyonası kura çekimi ve maç takviminin belirlenmesiyle başladı.

Şampiyonaya Doğu Anadolu. Doğu, Orta ve Batı Karadeniz, Ege ve Marmara bölgelerinden toplam 28 takım katılıyor. 7 grupta 4’er takımla bugün başlayacak eleme grubu maçları sonunda grup birincileri Türkiye Şampiyonası, ikinciler  Vatan, üçüncüler Federasyon, dördüncüler Zafer Men Kupası’nı kazanmak için mücadeleye devam edecekler.

Şampiyona 18 Mayıs 2021 Salı Günü (bugün)saat 14.00’te başlayan eleme grubu maçlarıyla start aldı.

VETERANLARIMIZ İYİ BAŞLADI

 Turnuvayı 3 yıl üst üste kazanan Muğla Milas Veteranlar ile Akçaabat Sebat Veteranlar arasındaki grup müsabakası nefesleri kesti. Müsabaka sonunda Akçaabat sebat Veteranlar ,Milas Veteranları 3-2 yenerek şampiyonaya şampiyonluk parolasıyla  başlayan Milas Veteranlara büyük bir darbe vurdu.

Yarın saat 17.00 de Kastamonu Veteranlar ile sahaya çıkacak olan  Akçaabat Sebat Veteranlar   takımı Teknik ekibi Antrenör Ahmet Bal Turnuvaya katılan bütün takımları başarılar diledi.

Haber:Yasemin Özçelik

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bölgeden Haber