Temsilcilerimiz Hazır

Temsilcilerimiz Hazır

Amatör liglerin başlama tarihleri ve fikstürleri belli oldu.

2008-2009 Futbol Sezonu’nda Trabzon Amatör küme’de Süper Lig, 1. Amatör Küme A-Takımlar Ligi, A-Gençler Ligi ve U-15 Ligi’nde kıyasıya bir mücadeleye girişecek olan ekiplerin yer aldıkları gruplar, liglerin başlama tarihleri ve fikstürleri belli oldu.

9 Ağustos Cumartesi günü Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen planlama toplantısı ve kura çekimine Amatör Spor kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt ile kulüp temsilcileri katıldı.

2008-2008 Futbol sezonunun hayırlı geçmesini dileyen ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, 2007-2008 Futbol Sezonu’nun Trabzon için başarılı bir dönem olduğunu belirterek, “Umuyorum 2008-2009 futbol sezonu daha da başarılı bir dönem olacaktır” dedi.

Amatör Süper Lig

14 tıkımın mücadele edeceği Amatör Süper Lig’de ilçemizi 3 takım temsil edecek.

Söğütlü Belediyespor, Yıldızlıspor ve Uğurspor’un kıyasıya bir rekabet içerisinde olacağı ligde karşılaşmalar 10 Eylül Çarşamba günü başlayacak.

1. Amatör Küme A-Takımlar Ligi

14’er takımdan oluşan 2 grupta mücadele verilecek olan 1. Amatör Küme A Takımlar Ligi’nde ilçemizi 2 takım temsil edecek.

Bordo Grup’ta ilçemizi temsil eden takımın olmadığı, Mavi Grup’ta ise Tütünspor ile Derecikspor’un yer aldığı ligde karşılaşmalar 15 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

A-Gençler Ligi

8’er takımdan oluşan 4 grupta mücadele verilecek olan A-Gençler Ligi’nde ilçemizi 5takım temsil edecek.

Söğütlüspor’un A Grubu’nda, Yıldızlıspor ve Derecikspor’un C Grubu’nda, Tütünspor ve Uğurspor’un da D Grubu’nda mücadele edeceği ligde karşılaşmalar 25 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

U-15 Ligi

12 takımdan oluşan 4 grupta mücadele verilecek olan U-15 Ligi’nde ilçemizi 5 takım temsil edecek.

Akçaabat Sebatspor ve Tütünspor’un A Grubu’nda, Söğütlü Belediyespor’un B Grubu’nda, Yıldızlıspor ve Derecikspor’un da D Grubu’nda mücadele edeceği ligde karşılaşmalar 13 Eylül Cumartesi günü başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor