Osman Çavuş'tan Karan'a tepki

Osman Çavuş'tan Karan'a tepki

AK Parti Akçaabat eski ilçe başkanı Osman Çavuş’tan CHP il başkanı Yavuz Karan’a tepki.

AK Parti Akçaabat Eski İlçe Başkanı Osman Çavuş, CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın başbakan ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Çavuş yaptığı yazılı açıklamada şu şekilde “Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezinde 28 Aralık 2013 Tarihinde CHP Akçaabat Adayını açıklarken il başkanları hemşerimiz Yavuz Kara'nın konuşmasını internetten izledim.  Ana Muhalefet partisinin il başkanının Akçaabatlı olması bir Akçaabatlı olarak beni memnun etmiştir, ancak bu konuşmayı dinledikten sonra Yavuz Karan keşke Akçaabatlı olmasaydı dedim. Şimdi bu konuşmayı okumayan dinlemeyenler merak ederler bir okuyun bana hak vereceksiniz konuşma baştan aşağı kibir, kinaye kin iftira hakaret dolu ,  milletin bir şey bilmediğini zannediyorsunuz.milleti anlamaz zannediyorsunuz, millet bu konuşmaları anlar diye düşünseydiniz kahve ağzı, kabadayı vari konuşmaları yapmazdınız.millete hep tepeden baktığınız için , milletin değerleriyle oynadığınız için millet sizinle sandıkta hesaplaştı hesaplaşmaya da devam edecektir.

         siyasi rakibiniz olan Ak partiyi sandıkta yenemeyince o kadar hırslanmışsınız ki salondakilerin de oyları ak partiye gitmesin diye ağzınızdan çıkanı kulağınız işitmedi, hakaret nefret ve hasımhane konuşmaları bu millet tasvip etmiyor ,biz de tasvip etmiyor ,konuşmalarından dolayı yavuz Karan'ı kınıyoruz.

          Bu konuşmalarınızla adayınız Ali Türen Öztürk'e iyilik ettiğinizi mi zannediyorsunuz  belki biraz oy artışınız olurdu, bu konuşma ile O’na da zarar verdiniz. Bu konuşmayı bilinçli yaptığınıza inanıyorum. hırsla, kinle, alaycı bir üslüp ile fıkravari yapılan konuşmalar halkın nezlinde kabul görmeyeceğini siyaset yapan herkes bilir.

          Ülkenin dününü bu millet unutmadı. Dünden bugüne ülkede ki değişikliği bu millet çok iyi görmüştür ki her yapılan seçimde Ak Parti oylarını yükseltmiştir. İlimizde, ilçemizde ve köylerimizde yapılanları görmüştür. Ülkemiz de yapılanları görmektedir. Türkiye yeniden imar edilmektedir. Tam bağımsızlık yolunda ilerlemektedir. IMF’den bir milyar dolar alabilmek için geçmişte on üç yasa çıkarıldığını bu millet unutmamıştır. Bugün IMF'ye borç para veriyoruz. Otobüs ile seyahat fiyatına vatandaşımız uçaklar ile seyahat etmektedir.duble yollar , hızlı trenler ,hava alanları,sağlıkta yapılan reformlar ,yeni okullar, derslikler, turizm yatırımları, enflasyon ve faiz düşmüş, kişi başına gayri safi milli hasıla beş altı kat artmış, ekonomi düzelmiş , insanımızın yaşam standartları yükselmiştir.sallama laflarla, hakaret vari açıklamalar ile AK Parti’ye oy kaybettireceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aksine millet sizden öyle nefret etmiş ki açıklamalarınızı ne okuyor , nede dinliyor.

          Ak partinin önderliğinde 2023 hedefine tam bağımsız Türkiye sloganıyla bu milletin yürüyüşünü dahili ve harici bedbahtlar durduramayacaktır. 2014 yılının ve yerel seçimlerin huzur ve barış içerisinde geçmesini diler tüm okuyucularımıza saygı ve selamlarımı sunarım”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset