Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"

Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Kalyoncu, seçimlerin bir son değil, yeni bir başlangıç olacağı mesajını verdi.

Kalyoncu, seçim sürecinin demokrasiye uygun bir olgunlukla tamamlandığını belirterek, milletin sandık yoluyla sözünü söylediğini ve seçimin galibinin demokrasi olduğunu vurguladı. Projelerin, istihdam politikalarının, kurumsal alt yapının güçlendirilmesi gibi birçok alanda reformların takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

Ayrıca, Akçaabat'ın sahipsiz olmadığını ve olmayacağını belirten Kalyoncu, mecliste güçlü bir muhalefetle Akçaabat İttifakı'nın gelişime katkı sunacağını dile getirdi. Siyasi görüş ayrımı yapmaksızın milletin kararına saygı duyulması gerektiğini ve bu süreçte halkın verdiği mesajın iyi anlaşılması gerektiğini vurguladı. Kalyoncu, “Bu sonuçları ciddi şekilde ele alacağımdan hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın. Milletimizin sandık yoluyla verdiği mesaj karşısında bazılarının da bunu anlayıp boyunları kıldan ince olacaktır. Bize not verecek yegane merci halkımızdır. Demokrasimizi korumaya, sandığa güç vermeye devam edeceğiz. Farklı kesimlerin verdiği mesajlar var. Bunlar doğru değerlendirecek olduğumuz gibi değerlendirmeyenlerin de takipçisi olacağım. Milletimizin mesajı yol göstericidir.” dedi.

 

Kalyoncu, başta ailesi olmak üzere oy veren vermeyen tüm halka, desteklerini esirgemeyen parti yöneticilerine ve gönüllülere teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu sürecin bir son değil, yeni bir başlangıç olduğunu ve demokrasinin korunarak güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset