CHP Akçaabat Aday Adayları

CHP Akçaabat Aday Adayları

CHP Akçaabat Aday Adayları

CHP KULİSLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıklayan tek isim Ali İlyaz oldu. Partinin eski il yöneticilerinden Mustafa Bak’ın da adaylık için yeşil ışık yaktığı kulislerde konuşulurken yönetimin adaylık teklif ettiği Temel Kazancıoğlu ve eski yöneticilerin desteklediği Hayrullah Ertem’in tavırları ise merak ediliyor. Parti yönetiminin ise sivil toplum örgütleri nezdinde geniş bir istişareyi halen sürdürdüğü edinilen bilgiler arasında.CHP için bir önceki belediye başkan adayı Ali Türen Öztürk ve Cengiz Bölükbaşı'nın da adı geçiyor.

İlçe Başkanı Hacıoğlu; Adayımızı  ortak akıl ve mutabık kalarak ilan edeceğiz.

Öte yandan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Akçaabat'ın kendileri için değerli olduğunu ve her önüne gelene teslim edilecek bir ilçe olmadığını belirterek "Parti olarak isim üzerinde mutabık kalmış değiliz. Çeşitli isimler konuşuluyor. Parti olarak ortak akıllı ve üzerinde mutabık kalacağımız bir aday üzerinde karar vereceğiz" dedi.

İttifak mı Geliyor?
İlçe başkanı Musa Hacıoğlu ile yapmış olduğumuz görüşmede, partinin ittifak ile aday çıkartabileceğinin de sinyalini verdi. Hatırlanacağı üzere CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DP ile genel seçimlerde ittifak yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler