Alkışlarla protesto ettiler

Alkışlarla protesto ettiler

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘parti işgal’ eylemine Akçaabat’tan destek verildi.

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘parti işgal’ eylemine Akçaabat’tan desteğe gidildi. CHP milletvekili aday adayları, il, ilçe başkanları ile gençlik ve kadın kolları CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun Trabzon için aldığı birinci sıra kontenjan kararına tepki olarak görevlerinden istifa etti.

CHP önünde gerçekleştirilen eyleme Akçaabat’tan bir grup da destek verdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Akçaabat Şube Başkanı Cengiz Bölükbaşı öncülüğünde bina önüne gelen grup  “Haklıyız kazanacağız” biçiminde sloganlar attı.

PARTİYE VE DEMOKRASİYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Burada bir konuşma yapan Bölükbaşı, “Bugün bizim üzerimize düşen görevi yerine getirerek, partiyi işgal edeceğiz. Hiç kimseyi kırmadan ve üzmeden, kimseyle takışmadan biz bize düşeni yapacağız. Partiye, demokrasiye sahip çıkacağız. Demokrasiye sahip çıkmak sadece oturdukları koltuklarda slogan atmak, konuşmak değildir. Bu partinin gençliği her kademe, her zaman, her alanda partinin özgürlüğünden yanadır. Biz bu özgürlüğümüzü kullanacağız. Partide eylem yapan arkadaşlarımızla birlikte işgal eylemine destek veriyoruz” dedi.

Bölükbaşı ve beraberindekiler daha sonra eyleme destek vermek için parti binasına girdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset