Akçaabat’ı karış karış gezdi

Akçaabat’ı karış karış gezdi

Akçaabat’ı karış karış gezdi

 

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Cevher seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Cevher, Akçaabat Ziraat Odası, Esnaf Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf Kooperatif Başkanı ve Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Cevher seçim çalışmaları kapsamında dün Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Cevher sabahın erken saatlerinde başladığı programlarına Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu’nu ziyaretle başladı. Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile de görüşen Cevher, esnafın içinde bulunduğu durumu ve sorunları masaya yatırdı. Esnafın sorunlarına vakıf olduklarını ifade eden Cevher, “Hükümetimiz esnafımızın başı ne zaman sıkışsa özellikle kredi ödemelerinde kolaylık getiriyor. Bunun yanı sıra geçmişte kullanılan kredi miktarı ile bugün arasında dağlar kadar fark var. İnşallah yeni dönemde esnafımızı rahatlatacak çok daha iyi çalışmalar yapacağız. Biz de bu anlamda Meclis’e gitmemiz halinde esnafımızın sesi-kulağı olacağız” dedi.

Cevher daha sonra Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek Ali Şentürk, Esnaf Odası Kooperatif Başkanı İsmail Bulut’u ve Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Eyüp Gedikli ile de sohbet etti.

adnan-cevher2.jpgismail-bulut-006.jpg

ziraat-odasoi.jpgali-senturk-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset