AK Parti İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti İstişare Toplantısı Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın düzenlediği “Hep Beraber El Ele Gönül Gönüle İstişare Toplantısı “ ilçe parti binasında gerçekleştirildi

akcaabathaber.com

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın düzenlediği “Hep Beraber El Ele Gönül Gönüle İstişare Toplantısı “  ilçe parti binasında gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçeSeçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği “Hep Beraber El Ele Gönül Gönüle İstişare Toplantısı “ ilçe parti binası Mustafa Cumur toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya; AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türken, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, AK Parti Akçaabat Eski ilçe Başkanları Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, mahalle muhtarları ve birçok partili katıldı.

akp-toplu.jpg

Toplantıya ev sahipliği yapan ilçe SKM Başkanı Ahmet Hüseyin Altuntepe toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, “ Bu toplantımız, önümüzde ki 1 Kasım, ülkemizin ve milletimizin huzur ve istikrar seçimi öncesi bir araya gelip istişare ve hasbihal olma toplantısıdır. “ dedi.

 

 

 

adnan-gunnar-009.jpgToplantıda bir konuşma yapan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Bugün emsalsiz başarılara imza attık. Bugün yüzde 41 almamıza rağmen mecliste tek başımıza iktidarı kuramadık. Elbette ki her insanda da olduğu gibi bizlerde de eksiklikler var. Ama işin bereketini sağlamamız gerekmektedir. Yüzde35’lik oyla 350 milletvekilinin yüzde 41’le şu anda ki milletvekili sayımıza baktığımızda buradaki bereket meselesine dikkat etmemiz lazım. Bu yüzden kuruluşundaki felsefemiz, maksadımız, anlayışımız, toplumun bütün kesimini kucaklayan anlayışımız ne ise şimdi de aynı anlayışla 32 gün içerisinde 6 adayla değil, tüm teşkilatla beraber bütün sahalara yayılacağız. Akçaabat bunun çok güzel örneklerini vermiştir. Bütün seçimlerde olduğu gibi Akçaabat tüm organizasyonlarında, Osman Çavuş zamanında da, Rahmetli Mustafa Cumur zamanında da, Ahmet Ziya Öztürk zamanında da, Emre Akgün zamanında da tüm organizasyonlarda Trabzon’un 18 ilçesinde daima göz doldurmuştur.“ dedi.

 

 

suleyman-soylu-001.jpgİstişare toplantısına katılmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, “Karadeniz’imizin Trabzon’umuzun ve Akçaabat’ımızın anlamlı desteği ile birlikte bu büyük dönüşümlerin altında imzası olan ve bu imzayı dün, bugün ve yarınla sürdürmek için kararlılık içerisinde olan çok kıymetli dava arkadaşlarım, öncelikle bu güzel akşamda müthiş toplulukla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. “ dedi.

Soylu, konuşmasını şu şekilde devam etti: Ak parti iktidar olduğu 2002 tarihinde Türkiye’de çok güzel içerisi oluşturulmuş, Ama İnsanların bir birlerini karanlıktan görmediği duvarlarında ne olduğu bilinmeyen ışık yansa da aydınlıkta birbirimizi görsek te, nerde olduğumuzu bir hissetsek te, yapabileceklerimizi bir bilsek te, insanların bulunduğu bir tabloydu Türkiye tablosu. O ışığı bu millet yaktı. Bu millette zaten o ışığın yakılmasına siz tercüman oldunuz. Acaba AK Parti ne zaman kapatılacak düşüncesinin olduğu bir ortamda, yine yeniden burada bu vesayet içerisinde ak partinin Türkiye’de ilerlemesine müsaade etmeyiz dediği bir ortamda AK Partiler büyük bir inançla ve büyük bir iddiayla beraber bütünleştirdiler ve Türkiye de o odanın millet tarafından kullanılmasını, o ışığın sürekli yanmasını gerçekleştirdiler. Peki, bugün nasıl bir tablodayız ki bugün, 1 kasın seçimlerine hangi tabloda gidiyoruz ki, bizler bu odanın şekli ve bu odanın hali nedir ki, bizler ne noktadayız? Evet çok basit. Türkiye 3 bin dolarlık gelir seviyesinden 10 bin dolarlık gelir seviyenin üzerine getiren bir Türkiye tablosu siz oluşturdunuz. Bu ülkede her an darbe gelebilir. Her an vesayet kalkanı oluşabilir diyenler Türkiye’yi çekip aldınız. Bu ülkede bir daha darbe olmayacak. Bu ülkede milletin kuralları işleyecek. Vesayetin kuralları işlemeyecek denilen Türkiye’yi sizler oluşturdunuz. Hep birlikte büyük bir mücadeleyle. Hem de silahla, şiddetle, baskıyla değil. Milletin o büyük mücadelesini hep birlikte kucaklayarak Türkiye’yi dünya ülkeleri arasında çok önemli bir noktaya taşıdınız. Şimdi IMF ye borcu olan Türkiye’den dünyada kendi komşusuna 7 milyar dolar yardım yapan bir ülke konumuna getirdiniz. Bu öyle kolay bir şey değildir. Dünyanın her noktasında bir sıkıntı çıktığın da Türkiye’nin eli buraya ne zaman uzanır diye beklediği bir Türkiye tablosu oluşturdunuz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset