AK Parti Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti

AK Parti Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe teşkilatında mahalle başkanları ile buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe teşkilatında mahalle başkanları ile buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe teşkilatında Mahalle Başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümeti olduğunu da vurguladı. Günnar, yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye’nin önünü açacak projeler için AK Parti’nin büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gereğini vurguladı. Günnar, "Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapalım. İlçede yapılan çalışmalarla örnek bir teşkilatız. Önümüzde bir seçim var. Her mahallenin geçmiş seçimlerde aldığı oy oranını artırmamız gerekiyor. Bizler bu seçimde sizlerin gayreti ve üstün çalışmaları ile mahallelerimizde oylarımızı artırarak daha da başarılı olacağız. Sizler yaptıklarınız gayretleriniz ve çalışmalarınız ile AK Partinin başarılarına ortak olarak sorumluluk sahibi örnek partili ve vatandaşlık timsali olduğunuzu bizler çok iyi biliyoruz. Günnar, "Hedef 2023 dedik, kutlu bir yola hep birlikte çıktık. Biz bu ülkenin geçmişini çok bilenlerle birlikte, ülkemize, milletimize hizmet etmek adına bu yola baş koyduk. Her seçim geldiğinde söylüyoruz, bu seçimler çok önemli diye, fakat 7 Haziran seçimleri inanın daha da çok önemli. Teşkilat mensupları olarak mahalle mahalle, ev ev bıkmadan yorulmadan hatırı sorulmadık insan eli sıkılmadık kimse bırakmaksızın dolaşarak ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok çalışacağız ve hedeflenen milletvekili sayısını inşallah meclise göndereceğiz" ifadelerine yer verdi. Muhalif partilerin bol keseden vaatlerine de değinen Günnar, 2002 yılı öncesiyle bugün arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi. Dünyada gayri safi milli hasılası 8-10 yılda dört misli artan hiçbir ülke olmadığının altını çizen Günnar, Türkiye’de her alanda iyileşmeler olduğunu belirterek AK Parti hükümetinin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümeti olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset