Ak parti Akçaabat ilçe teşkilatında bir ilk gerçekleşti.

Ak parti Akçaabat ilçe teşkilatında bir ilk gerçekleşti.

Erkut Küçük, bugün Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatında düzenlenen törenle adaylığını açıkladı.

Ak parti Akçaabat ilçe teşkilatında bir ilk gerçekleşti.

Akçaabat eski yöneticilerinden olup parti mensuplarının da aday adayı olması için tam destek verdiği avukat Erkut Küçük, bugün Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatında düzenlenen törenle adaylığını açıkladı.

Törene; Akçaabat eski ilçe Başkanı Osman Çavuş, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Ak parti teşkilatı mensupları ve davetliler katıldı.

erkut-kucuk-1.jpg

Konuşmasına, Sezai Karakoç’un ‘Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine’ adlı şiirinin dizeleriyle başlayan Erkut Küçük, parti kurulmasından itibaren parti teşkilatında olduğunu ve her kademesinde görev yaptığını belirtti.

 Akçaabat’ın kayıp 4 yılı olduğunu ve bu 4 yıl içerisinde yarım kalan işlerin tamamlanamadığını belirten Küçük, temsilde ve icraatta siyaset boşluğu oluşmuştur, dedi. Küçük sözlerine şöyle devam etti:Vekil olacak olanın işi, sonucu neticelendirmektir. Bürokrata o işi yaptırmaktır. Bizim anlayışımız ve düşüncemiz budur.

Akçaabatlı dostlarını ve arkasındaki gücü yanında görmek için Akçaabat’ta basın açıklaması yaptığını belirten Küçük” Biz Akçaabatlıyız. Bu partide doğduk bu partide büyük ve burada devam edeceğiz. Bu açıklamayı da burada yapmamızın sebebi de budur” dedi

Olağanüstü vaatlerde de bulunmayacağını belirten Küçük ”Olağanüstü vaatlerde bulunmayacağım. Onu yapacağım, bunu yapacağım demeyeceğim. Olacak olan işler zaten olur. Benim size üç vaadim vardır. Yürek, güven, sadakat. Bunun dışında başka bir şey vaat etmiyorum” şeklinde konuştu.

erkut-kucuk-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset