AK Parti Adayını Tanıttı

AK Parti Adayını Tanıttı

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca Genişletilmiş İlçe İstişare ve Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hamit Bektaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri ekim, adın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, seçim döneminde cumhur ittifakı ile rekor oy alacaklarını belirtti. Altıntepe “Seçim için gece gündüz demeden çalışacağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik ise yaptığı konuşmada, Cumhur ittifakına vurgu yaparak, teşkilat olarak partinin verdiği karar sonuna kadar sahip çıkacaklarını ifade etti.  Çelik “Biz MHP olarak artık Cumhur ittifakının gereği olarak sizinle iç içeyiz. Cumhur ittifakının gereklerini hayata geçirmenin zamanıdır. 15 Temmuzda yaşana süreci hepimiz gördük. O kara günlere bir daha gitmemek için ele ele vermeliyiz. Türkiye’de Cumhurbaşkanı hangi partiden olursa olsun biz MHP olarak Cumhurbaşkanımıza el uzatanın elini kırarız. Devlet bürokrasisinde üst kademede her kimlerse Cumhurbaşkanına dil uzatırsa o dili de kopartırız. Dolayısıyla bizler sizlerin üvey değil öz kardeşleriniziz. Biz Akçaabat’ta sandıkları patlatalım. Genel seçimlerde almış olduğumuz oy oranının üstüne çıkalım” dedi.

 

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen ise, Akçaabat’ın geçmişte zor günler geçirdiğini fakat artık belediyenin kurumsallaştığını ifade ederek yaptığı çalışmalara hakkında bilgiler aktardı. Başkan Türkmen “Akçaabat’ta 25 yıl görev yaptık Bu kolay bir şey değildir. Hep şeffaf belediyeci yaptık. Bu sürede bana destek olan vatandaşlara teşekkür ediyorum. Şimdi Akçaabat için Cumhurbaşkanımız Osman Nuri Ekim’i açıkladı. Hepimiz onun etrafında toplanmak durumundayız. Buradaki tabloda bunu gösteriyor. Cumhur ittifakı ile birlikte çalışacağız. Bu ittifak bu seçiler için değildir. Türkiye’nin geleceği içindir” dedi.

akcaabat-adayi.jpg

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’i tanıtan video gösterisi sonrasında kürsüye çıkan Ekim yaptığı konuşmada gönül belediyeciliğine vurgu yaptı. Osman Nuri Ekim konuşmasında “ Yıllardır bir neferi olmaktan gurur duyduğum partimizin, şimdi de genel başkanımız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizleri görevlendirdiği osman-nuri-ekim-006.jpgAkçaabat Belediye başkan adayı olarak, sizlerin bir kardeşi, bir abisi, bir evladı olarak karsınızdayım.  AK Parti’nin, Cumhur ittifakının, sizin adayınızım.  Önce millet, önce memleket sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Almış olduğumuz sorumluluğun farkında olup, bu sorumluluğun gereklerini yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile Akçaabat‘ı karış karış dolaşıp sıkılmadık el, girilmemiş gönül bırakmayacağız.  Bize inananların inancını boşa çıkarmayacağız. Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu 2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda durmadan çalışacağız Akçaabat’ımızı daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Cumhur ittifakıyla perçinlenen birlikteliğimiz, halkımızın desteğiyle daha da güçlenerek, bizleri hedeflerimize  ulaştırma konusunda önümüzü açacaktır. Bu güçlü destek önümüzdeki beş yıllık süreçte bizlerin en önemli ilham kaynağımız olacaktır. Cumhur ittifakı genelde ülkemizde, özelde ilçemizde çok başarılı işlere vesile olacağını şimdiden görmekteyiz. Bu birlikteliğin önemini biliyor, bu önem doğrultusunda hareket edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

    Ekim konuşmasında “Akçaabat konum itibarıyla ve gelişmişlik anlamında bölgemizin incisi konumundadır. Kültür, sanat ve turizm şehri Akçaabat’a 25 yıl hizmet eden değerli belediye başkanımız Sayın Şefik Türkmen başkanımıza hizmetlerinden dolayı sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızdan teslim alacağımız bayrağı daha yukarılara taşıyarak, yeni dönemdeki projelerimizle Akçaabat’ı daha da iyi yerlere getirme gayretinde olacağız.   Seçim süreci ve sonrasının bir ekip işi olduğunu biliyoruz. Akçaabat’ı bu ekip ruhuyla, ortak akılla yöneteceğimizi şimdiden sizlere söylemek istiyorum. Akılla, irfanla, istişareyle hareket edecek, Akçaabat’ımızın hem bugününü hem yarınını planlayacağız. Çalışmalarımızda mütevazilik, dürüstlük ve samimiyet  ana felsefemiz olacak, bu çizgiden asla ayrılmayacağız. Halka hizmet Hakk’a ibadet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Taş üstüne tas koyma gayretinde olacağız, yasam standartlarımızı yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Belediyecilik sevda işidir, belediyecilik hizmet işidir” dedi.      

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.       

  

      

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset