Ziyaretçimiz Ali Cin'e

Ziyaretçimiz Ali Cin'e

Sitemizde yer alan" Kanser Düşmanı Besinler"haberine 41 yorum yazan ziyaretçimiz Ali Cin'eTeşekkür ederiz.

Yaşam koşulları bizi hergeçen gün ölümcül hastalıklarla karşı karşıya getiriyor. Hava kirliliği, gelişen teknolojinin çevreye yaymış olduğu elektromanyetik dalgalar, beslenme ihtiyacımızı karşıladığımız kansolojen madde içeren ürünler... Bizi her an risk altında bırakıyor. Bunlara karşı savaş açmak bizim elimizde nasıl mı? İşte bu besinleri tüketerek:

Balık: Kalp krizine karşı iyi geliyor. Somon, alabalık ve ton balığı türleri, D vitamini ve Omega-3 yağı ile yüksek tansiyonu düşürüyor.

Havuç: Günde 5 adet havuç, kalp krizi riskini üçte iki oranında azaltıyor. Havuç, ayrıca gözler için de yararlı.

Sarımsak: Soğuk algınlığına karşı savaşıyor. Enfeksiyonlarla mücadele için, günde 2 diş sarmısak yenilmesi, büyük fayda sağlıyor. Sarımsak, bakteriyel ve virütik hastalıklara ve enfeksiyonlara karşı doğal bir antibiyotik görevi yapıyor.

Karnıbahar: Kanseri kısıtlayan karotenoid maddesi üretiyor. Özellikle çiğ olarak yenilmesi tavsiye ediliyor.

Fasulye: Şeker hastalığını önlüyor ve vücuttaki ensülin üretimini dengede tutuyor.

Soğan: Kolesterol düzeyini düşürüyor. Böylece, kalp krizi ve kansere karşı önleyici görev üstleniyor.

Zeytinyağı: Yüksek tansiyonu düşürüyor ve vücutta taş oluşmasını önlüyor. Zeytinyağı ayrıca, kötü kolesterol LDL düzeyini azaltıyor, iyi kolesterol HDL'yi ise koruyor ya da artırıyor.

Elma: Kolon kanserini önlüyor. Beyin ve kemiklerin ihtiyaç duyduğu boron maddesini barındırıyor. Elmadaki balic asid ise boşaltım sistemi için yararlı.

Portakal: C vitamini deposu portakal, hamile kalmayı kolaylaştırıyor, virüsler ve alerji ile mücadele ediyor.

Soya fasulyesi: Kemik hastalıklarına karşı 'birebir' diye niteleniyor ve vücuttaki kemiklerin gücünü koruyor.

 

Ali Cin isimli ziyaretçimizin yapmış olduğu yorumlar ile kanser hakkında bizler için önemli bir  kaynak oluşturdu. İlgsine teşekkür ediyoruz.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İşte farklı zamanlarda sitemize yapmış olduğu yorumlar..

KANSER DÜŞMANI YEŞİL SALATALIK

YEŞİL SALATALIĞI KABUKLARI İLE BİRLİKTE ÇOK YİYEN KANSERDEN ÖLMEZ . ERZURUMLU İBRAHİM HAKKI HZ.
KANSER HASTASI HASTALIK BAŞLAYINCA GÜNDE BİR VEYA DAHA FAZLA KİLO SALATALIĞI SOYMADAN YIKAR YERSE ON YİRMİ GÜNDE KANSER ETKİSİZ HALE GELİYOR DENEDİK KANSERİ ÇATIR ÇATIR SÖKTÜ KURUTTU BAK :TAKVİM GAZETESİ ARŞİV 29 KASIM 2007 ANASAYFA( KANSER DÜŞMANI ) BAŞLİKLI HABER SALATALIĞIN KANSERİ ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİNİ YAZIYOR DOĞAL KEMOTERAPİ ;YEŞİL SALATALIKTIR.SELAMLAR

ALİ CİN

26 Aralık 2007 Çarşamba 00:35

Duyanlar Duymayanlara iletsin

Bir kızılderili atasözü (BÜYÜK RUH YARATTIĞI HASTALIKLARIN HERBİRİNİN ŞİFASI İÇİN BİR VEYA BİRKAÇ BİTKİ YARATMIŞTIR ) DER.ERZURUMLU İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ DE - YEŞİL SALATALIĞI KABUKLARI İLE BİRLİKTE ÇOK YİYEN KANSERDEN ÖLMEZ- DER . TAKVİM GAZETE ARŞİVİ 29 KASIM 2007 -KANSER DÜŞMANI -BAŞLIĞI ALTINDA SALATALIĞI ANLATIR .SONUÇ SALATALIK KANSERİN ŞİFASI İÇİN YÜCE ALLAHIN YARATTIĞI MEYVEDİR DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSİN .KANSER OLDUM GÜNDE BİR KİLO SALATALIĞI SOYMADAN YEDİM KEMOTERAPİ OLMADAN KANSER HASTALIĞIM İYİLEŞTİ DENEMESİ ÇOK KOLAY .DUYANLAR DUYMAYANLARA OKUYANLAR OKUMAYANLARA DUYURSUN . KABUĞUNU SOYMADAN SALATALIĞI ÇOK YE ETKİSİNİ AYNI GÜN GÖR .İKİ KİLO YENİLİRSE TÜMÖRLERİ BOŞALTIYOR .İKİ KİLO SALATALIK İÇERİ BİR TÜMÖR DIŞARI

ALİ CİN

26 Aralık 2007 Çarşamba 00:55

KANDİDA ALBİKANS !' TANIYALIM

Candida albicans isimli maya mantarını tanımıyor olabilirsiniz .Adına siteler düzenleniyor formlar seminerler tertipleniyor gazeteler televizyohlar onun yaptığı işlerden bahsediyor .Avrupa amerika onu çok iyi tanıyor www.CandidaPage.com .88 site hep onunla mücadeleyi anlatıyor.google'da vücudun sinsi düşmanı- SABAH .mİTHAT YILMAZTÜRK .YAZ MithathOCANIN ÇEVİRDİĞİ MAYA MANTARI YAZISINI OKU .DrWeil .com'da candidiasis yaz maya mantar enfeksiyonunu oku ingilizce site. Şimdi soracaksınız bu kandida albikans ne yapıyor. Hiç canım kanser denilen mantar enfeksiyonu yapıyor KANDİDİYAZİS-MANTAR ENFEKSİYONU YAPIYOR .KULLANDIĞINIZ İLACIN YAN ETKİSİ KANDİDİYAZİS İSE UYANIN ..YOKSA HAPI YUTARSINIZ BENDEN SÖYLEMESİ .........

ALİ CİN

26 Aralık 2007 Çarşamba 23:38

MAYA MANTARI

VÜCUDUN SİNSİ DÜŞMANI MAYA MANTARINI ÖĞRENMEK İÇİN WWW.GOOGLE. COM.'DA (SABAH-VÜCUDUN SİNSİ DÜŞMANI )YAZILIRSA MAYA MANTARINI ANLATAN YAZI .İYİ YAŞA YAZI SERİSİ İÇİNDE (diğer yazılar da çok önemli)HEMEN ÇIKIYOR.SELAMLAR.


(

ALİ CİN

31 Aralık 2007 Pazartesi 00:12

SALATALIK VE KABAKGİLLER

yeşil salatalığın ait olduğu kabakgiller hakkında bilgi için:www.sizinti.com.tr.sitesinde 'KABAK 'Yazılırsa kanser hastalığının şifasını taşiyan kabakgiller ailesi öğrenilir.Okumanızı tavsiye ederim.SELAMLAR

ALİ CİN

01 Ocak 2008 Salı 22:10

Vücuttan Mantarları Söküp Atanlar

Mantarlara karşı(C. Albicans dahil )savaşanlar:
1-Sarımsak,nane,cacık. 2-SALATALIK,kabakgiller.
3-Sirke,turşu,şalgam suyu 4-Meyankökü (şerbeti,çayı)
5-Kekik yağı,Hindistancevizi yağı6-Vücut direncinin
güçlendirilmesi: a.vitamin mineral takviyesi b.Selenyum takviyesi c.Antepfıstığı,fındık,et,yumurta. pekmez d.çörekotu+bal. e.Kaplıca tedavisi.f.detoks yapmak(toksinlerin boşaltılması(bak:detoks) 7-Mantar ilaçları Ör:Lamisil NOT 1-ANTİBİYOTİK vücut direncini azaltır antibiyotik ile birlikte vitamin ve mineral ilaçları da alınmalıdır yoksa vücut kansere yakalanır. Antibiyotik yan etkisi candidiyazis!tir.Ör.Bioment. Not2-Uzun süre vitaminsiz antibiyotik aldım kanser oldum. Detoks -Bedensel arınma-:kitap:beyaz balina yayınevi sultanahmet/istanbul Yeni yılınızı kutlar selamlarımı iletirim.

ALİ CİN

03 Ocak 2008 Perşembe 22:52

VÜCUTTA KANSER NASIL OLUŞUR

Çeşitli nedenlerden dolayı,bağırsaklarda az miktarda bulunan maya mantarları çoğalarak, bağırsaklarda yiyeceklerdeki şekeri alıp ,fermantasyonla ALKOL+SU üretmeye başlarlar.Karaciğer, alkolü ,kanser zehiri haline getirir ve bozulur.Vücuttan zehir atılamayınca (karaciğer bozuk) hasta ölür. SALATALIK: (ÇOK YENİRSE)Kabuğuyla mantarları bağırsaktan söker atar.İç kısmıyla da alkolü ve zehiri sindiren bir enzim oluşturur .Bu enzim de kanser zehirini zarasız atık haline getirir.NOT . BU İŞLEM BİR MUCİZEDİR .Salatalıktaki( molibden minerali) bu enzimin oluşmasını sağlar.(BAK=Enzim Tedavisi) SELAMLAR

--- ALİ CİN ---

04 Ocak 2008 Cuma 20:54

Mantar Enfeksiyonunun Sebepleri

Hangi hallerde vücutta mantar enfeksiyonu oluşur:
Bu sorunun cevabını öğrenmek için (ingilizce site) www.CandidaPage.com.'a gidelim 9ncu siteyi(Aleksandar Ivanovic has...)açalım madde 2.3 okursak veya bir bilene sorarsak (çoğu anlaşılıyor)sorumuzun cevabını alırız.Ayrıca 10.1 nci maddede de Mantarlarla irtibatlı hastalıkları (kanser=cancer, dahil)öğreniriz. Madde 2.3- what causes candida overgrowth. Madde 10.1 -what diseases are commonly Linked with Candida ALBICANS . Selamlar.

ALİ CİN

04 Ocak 2008 Cuma 22:13

KANSER NELERİ SEVER

Kanser neleri sever ? 1930 lu yıllarda Alman bilim adamı OTTO WARBURG tarafından tesbit edilen kanserle ilgili bilgilere (internet haber gazetesi)ni açıp site içi aramaya -OTTO WARBURG --Yazarak ulaşabilirsiniz. Tarih:3 mart 2007 . SELAMLAR

ALİ CİN

06 Ocak 2008 Pazar 11:37

MS HASTALIĞININ TEDAVİSİ

CandidaPage. com. site listesinde 9ncu sitenin 10/1nci maddesi MS hastalığınin da KANDİDA ALBİKANS ile bağlantılı olduğunu gösterir.BEYİN TÜMÖRÜ de denilen bu hastalık vücut selenyumla takviye edilince ,kuvvetlendirilince iyileşmektedir Günde 200-250 gr .ANTEP FISTIĞI-150-250gr fındık ve selenyum ihtive eden gıdalarla (etli yemekler vb.ile)beslendikçe vücut kendi tümörünü kendi iyileştirmektedir. Denendi.İnternette araştır- SELENYUM.- Maalesef bu hastalık da bilinçsiz antibiyotik kullanımı sonucu VÜCUT DİRENCİNİN AZALMASI nedeniyle hızla çoğalmaktadir.SELAMLAR NOT:1-Antibiyotiği vitamin ve mineral ilaçları ile birlikte alın. 2- Mantarları vücuttan atan gıdalar burda da etkili olmaktadır.Su yerine sirkeli su içilmesi-sarımsak kullanılması gibi.

serkan cin

06 Ocak 2008 Pazar 16:51

kanser

ali cin arkadaşımızın dediği gibi kanser hızla ilerliyor içerimizde.bunund en güzel yolu salatalık yemek.yer ve gök bilimcisi erzurumlu ibrahim hakkı hz lerinin dediği gibi kanserin düşmanı salatalıktır.onla beslenen kanserden ölmez...medya mensuplarınında bu konuya temaz etmeseni isteriz..

ahmet kumaş

14 Ocak 2008 Pazartesi 13:10

lenfoma lenf kanseri

lenf kanseri tedavi edilebilen bir hastalık olup yeterki zamanında tedaviye başlanılsın ben 9-10 aylık tedavi süresi neticesinde sağlığıma kavuştum.Kemoterpi süresince enfeksiyonlardan uzak durdum.günde en az 3 litre su içtim.Bağışıklık sistemim için günde bir çay kaşığı çörek otunu havanda döverek bir tatlı kaşğı bala karıştırarak yedim ayrıca hergün brokoli sebzesini çiğ olarak yedim.şu anda 3 ayda bir kontrolüm var.Adresim Ahmet Kumaş tel:iş04622284515 esm:05355471381 AKÇAABAT-TRB

ALİ CİN

14 Ocak 2008 Pazartesi 19:58

MUCİZE MİNERAL SELENYUM

WWW.GOOGLE.COM'DA -'SELENYUM'-Yazılır.çıkan site listesinde şifavi(ŞİFA EVİ).COM.'A Girilir(1nci sahifede) ve SELENYUM konulu yazı okunursa: kataraktan felce kanserden multiple skleroz hastalığına kadar onlarca hastalığın selenyum eksikliği nedeniyle oluştuğunu öğrenecek ve hayret içinde kalcaksınız. Okumanızı tavsiye eder selamlarımı iletirim.

ALİ CİN

16 Ocak 2008 Çarşamba 20:15

Kanser zehiri nasıl boşaltılır .(DETOKS)

1.Vücudu tümörlerle dolu kanserli sabah erken kalkar,temiz havada mümkünse dışarda(içerde koşu bandında da olur)spor yapar,terler.Spordan sonra az kahvaltı(çörek otu+bal,+yumurta+keçiboynuzu pekmezi v.b.yenir)
2.Az kahvaltıdan sonra mümkün olduğu kadar çok
(yarım-bir kilo)yeşil salatalık, kabuğuyla yıkar yenilir. 45-60 Dakika sonra, yatılıp istirahat edilirse ,vücut terler, terler ,terler,...KANSEROJEN MADDE dahil vücut toksinleri alıp kalın bağırsağın son kısmına göndermeye başlar. 3.Bu şekilde birkaç hafta yapılırsa kanser zehirleri oldukça azalır.4. Sonraki günlerde bol bol yaş üzüm de yenmeye başlar(taze üzüm=Serbest radikal süpürgesidir) KANSER Hastalarının akciğerinde bulunan serbest radikal denilen gaz halindeki zehirler de boşaltılırsa ,kanserli rahata kavuşur.DENENDİ.Akciğerden gaz halinde serbest radikallerin çıkışı gözlemlendi. Bu işleme Hint tıbbında (AYURVEDA TIBBINDA) DETOKS DENİR .Bu işlemin de (AYURVEDA TIBBI )doktorları vardır. İşlem bilimseldir.BAK:DOĞAN KİTAP -iSTANBUL: AYURVEDA -Dr Ender SARAÇ. ((NOT:Bu satırların yazarı kendi kanser zehirini iki yıl önce, yukardaki şekilde boşaltmış,Kanserden kurtulmuştur. )-Cümlenize SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.-SELAMLARIMLA

ALİ CİN

19 Ocak 2008 Cumartesi 12:55

B.ilinçsiz antibiyotik kullanımı zarar veriyor.

Uzun süreli ve bilinçsiz antibiyotik kullanımı cana ve paraya zarar veriyor.ANTİBİYOTİK KULLANIMINDA VÜCUTTA NELER OLUR? 1-Antibiyotik vücutta patojen (hastalık yapan) bakterileri öldürür 2-Bağırsaktaki faydalı bakterileri de öldürür3-Vücut direncini düşürür4- Bağırsakta az miktarda bulunan ve faydalı bakterilerin kontrol ve baskısı altında üreyemez halde bulunan MAYA MANTARLARINI öldürmez onların üremeleri için uygun ortamın oluşmasını sağlar. ANTİBİYOTİK KULLANDIKTAN SONRA NELER YAPILMALIDIR. 1-Bağırsakta ölmüş faydalı bakterilerin yerine yenileri yetiştirilmelidir.(Prebiyotik etkili gıdalarla,ilaçlarla)2-Vücut direnci yükseltilmelidir(antibiyotik vitamin ve mineral ilaçları ile birlikte alınmalıdır)3-Bağırsakta çoğalmış halde bulunan maya mantarları azaltılıp, azaltılıp, azaltılıp, tekrar faydalı bakterilerin kontrolu altına verilmelidir.Mantarlar azaltılmazsa mantar enfeksiyonu(kanser ,beyin tümörü ve diğer hastalıklar )oluşur.Mantarları azaltmak için mantarları azaltan besin ve ilaçlar kullanılmalıdır. Konu ile ilgili olarak www.google'da yaz ANTİBİYOTİK ÇAĞININ SONU/Keşfetmekiçinbak.com ile TAŞ DEVRİ DİYETİ/NTV MSNBC de okunursa faydalı olacaktır.SELAMLAR

ALİ CİN

26 Ocak 2008 Cumartesi 22:11

PROBİOTİKLER NEYE YARAR ?

PROBİOTİKLER:Sindirim sistemini kuvvetlendirmek için küllanılır.Bitkilerle tedavi eden eski doktorlar ve AYURVEDA Doktorları:Bir insanın sindirim sistemi iyi ise bağışıklık sisteminin de sağlıklı olduğuna inanırlar. Günümüzde sık kullanılan antibiyotikler, bağırsak florasını bozarak ,vücut için yararlı bakteriler yerine, maya mantarlarının üremesine yol açmaktadırlar.Probiyotikler bağırsak florasının tekrar faydalı bakterilerle dolmasını sağlayarak sindirim sistemi hastalıklarını düzeltirler. Yoğurt ve benzeri gıdalarda bulunan Acidophilus ( bakterileri) mantar ve bakteriyel enfeksiyonlara karşı vücut direncini artırır. www.google'da yaz:DAHA GÜÇLÜ BİR BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İÇİN :www.iyihavadis.com'da Dr.Meral SARAÇEL'e aiı yazıyı okumanızı tavsiye ederim .(İlk sahifede çıkıyor) .SELAMLAR.

ALİ CİN

12 Şubat 2008 Salı 21:26

pROBİYOTİKLERİN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ

PROBİYOTİKLERİN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ'ni öğrenmek için www.google'da ( PROBİYOTİKLERİN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ ) Yazılır ve arama yapılırsa, www.bugday.org ve www.menecam.com'da Prof.Dr.Ahmet AYDIN'a ait aynı başlık altındaki yazı hemen çıkıyor.Okumanızı tavsiye eder hepinize sağlıklı günler dilerim.

ALİ CİN

12 Şubat 2008 Salı 21:38

DÜZELTME

Sayın yetkililer biraz önceki mesajda www.menecam .com yazılan adres www.menacam.com.olacaktır.DÜZELTİLMESİNİ ARZ EDER .ESENLİKLER DİLERİM

ALİ CİN

19 Şubat 2008 Salı 21:00

MİNİ ATOM BOMBASI NEDİR ?

ANTİBİYOTİK İLAÇLARIN (bilinçsiz kullanıldığında) adeta mini atom bombası gibi, öldürücü etkilere sahip olduğunu öğrenmek için: www.google'da yaz 'MİNİ ATOM BOMBASI' +Tıkla : çıkan sitelerden (her ne kadar ticari amaçla , yazılmış olsa bile )www.doğaltedavi.net sitesindeki bilgileri gözden geçirmenizi tavsiye eder,HEPİNİZE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

ALİ CİN

26 Şubat 2008 Salı 23:43

KANSER DÜŞMANI (Takvim 29.11.2007)

TAKVİM gazetesinde 29 kasım 2007'de çıkan haber içeriği şöyledir:İngilterede yapılan bir araştırma, içeriğinde antioksidan bulunan salatalığın kanser hücrelerini etkisiz hale getirdiğini ortaya çıkarttı.SALATALIK KANSERİN BAŞ DÜŞMANIYMIŞ İngilterede yapılan bir araştırma,zengin fakir hemen her ailenin sofrasından eksik etmediği salatalığın kanser hücrelerini etkisiz hale getirdiğini ortaya koydu.Antioksidan niteliğine sahip olan bu sebze ,içeriğindeki B vitamini sayesinde kan damarlarını da açıyor.Özellikle kadınların meme kanserine karşı günde bir adet salatalık tüketmesini öneren uzmanlar, bu sebzenin vücuttaki su dengesini de kontrol ettiğini belirtti.(sayfa 1 ve sayfa 8/ 29 kasım 2007 perşembe. -Tarihli Takvim gazetesinden alınmıştır.)SELAMLARIMI İLETİR SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

ALİ CİN

28 Şubat 2008 Perşembe 23:55

KİMYASALLAR BİZİ ZEHİRLİYOR

STAR Gazetesinde, 22 ocak 2008 salı günü alternatif tıp yazı dizisi içinde İbrahim GÖKÇEK'in İfadesine dayanan yazı şöyledir:(BİTKİSEL tedavi uzmanı ve kimyager İbrahim GÖKÇEK ,'ANTİBİYOTİK ilaçlar bulunduğundan beri, insanların sürekli zehirlendiğini öne sürerek, KİMYASAL İLAÇLAR BAĞIRSAK FLORASINI BOZAR,ANTİBİYOTİKLER MANTARLARIN YAYILMASINA SEBEP OLUR.Mantarların ürettiği toksik maddeler ise başta allerji,baş ağrısı,migren,depresyon,deri hastalıkları,astım ve nefes darlığı gibi rahatsızlıklara sebep olur'dedi.İnsanların yan etkisine bakmaksızın çok fazla ilaç tükettiğini savunan gökçek şöyle devam etti.'Günümüzde ABD,Almanya,Japonya ve Fransa, dünyada en fazla doğal ilaç üreten ülkelerdir.Almanya'nın bitki örtüsünü Türkiye'nin bitki örtüsü ile karşılaştırmak hayaldir.Türkiye'de çok farklı bitki yetişmektedir.Ülkemizin bu alanda söz sahibi olması gerekir. NOT:Mantarların ürettiği toksik maddeler KANSER HASTALIĞINA da sebep olmaktadır.MANTAR+TOKSİN= KANSER şeklinde formüle edebiliriz.Antibiyotik ,doğum kontrol hapı, hormon ilaçları,gibi kimyasal ilaçlar,bağırsaktaki bakterileri öldürüp ,mantarların bağırsakta hakimiyet kurmasını sağlar,mantarlar da, bağırsaktaki şekeri alıp alkol(toksin )üretirler,Karaciğeri bozarlar(kanser hastalığı).İbni SİNA:'KANSER:SAFRA'DAN OLUŞAN BİR HASTALIKTIR'der. SAFRA:karaciğer salgısıdır(enzimidir) .YEŞİL SALATALIK MUCİZEVİ ŞEKİLDE MANTARLARI VE TOKSİNLERİ TEMİZLEYİP KARACİĞERİ ÇALIŞTIRMAKTA SAFRAYI DÜZELTMEKTEDİR. SELAMLARIMI İLETİR, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

ALİ CİN

03 Mart 2008 Pazartesi 21:53

TANIMADIĞIMIZ ÜLKE BEDENİMİZ

(GÜNEŞ Gazetesinde 18 ve 25 Ocak 2006 tarihlerinde HAYAT KİMYASI köşesinde ,Turgay RENKLİKURT imzasıyla çıkan yazı özetidir.)Bundan yıllar önce okuduğum bir özdeyiş, hayata bakış açımı tümüyle değiştirdi desem inanır mısınız?Özdeyiş şöyleydi'İnsan organizması kadar mükemmel ve boyutsuz bir yaratılış örneğinin içerisinde yaşayıp da,onun yapısını bilmemek en büyük bir insanlık ayıbıdır. İKİ BEYİNLİYİZ Bilim adamlarının ortaya çıkardığına göre,biri kafatasının içerisinde diğeri de bağırsaklarda olmak üzere, iki beyinliyiz.Bağırsaklarda yüz milyonun üzerinde sinir hücresi varmış ve bu hücreler tıpkı kafatasındaki beyin hücreleri gibi düşünür,bilgi biriktirir, öğrenir,analiz eder,ve tüm bunları bir amaç doğrultusunda üretim modeli haline getirebilirmiş.ENTERİK SİNİR SİSTEMİ(ENT)denilen bu ikinci beyin duyularımızı da yönlendirirmiş.Mutluluk,kaygı,üzüntü hep bu beyinin ürünüymüş.Bu beyin NEUROGASTROENTEROLOGİE Denilen bir bilim dalı bile olmuş.Bu

ALİ CİN

03 Mart 2008 Pazartesi 23:24

TANIMADIĞIMIZ ÜLK E BEDENİMİZ-2

Bağırsaklardaki beyin hücrelerinin yaptığı hayati görevler:Bu hücreler,yediklerimizi içtiklerimizi tanımlar ,onların hangi kimyasal işlemlerden geçmesi gerektiğini planlar,hesaplar,zararlı maddelerin de tespit ve tahrip edilmesini sağlarmiş.BU BEYİN BİR KİLOYA YAKIN BAKTERİYE EV SAHİPLİĞİ YAPAR, ONLARIN VASITASIYLA :HORMON , VİTAMİN, ENZİM GİBİ HAYAT KİMYAMIZIN OLMAZSA OLMAZ MADDELERİNİN DE, ÜRETİMİNİ SAĞLARMIŞ.Ayrıca bağırsaktaki bu beyin, vücuda giren dostu düşmanı gözleyip,düşmanların hakkından gelmesi için kafatasındaki beyni uyarır,beyin vasıtasıyla tüm vücudun DOĞAL SAVUNMA SİSTEMİNİ harekete geçirirmiş. Bu yetmediği gibi ,savunma sistemini takviye etmek,güçlendirmek için ilave kimyasal maddelerin de(hormon,enzim,vitamin vb.)üretimine başlarmiş. NOT:Yukarıdaki bilgilerden anlaşılacağı üzere hayat kimyamız için bu kadar önemli görevler yapan bağırsak hücreleri ANTİBİYOTİK ,DOĞUM KONTROL HAPI,VE BAZI DİĞER KİMYASAL İLAÇLARLA TAHRİP OLUP,İŞ GÖREMEZ HALE GELMEKTEDİR. İşin en acı yönü de tahrip olan bağırsak hücrelerinden de iş işten geçtikten ,bağırsaklar mantarlar tarafından ele geçirilip alkol üretimine başlanıp,bağırsaklar iş göremez hale geldikten sonra, haberimiz olmaktadır. Bağırsaklar mantarlar tarafından ele geçirilme esnasında karın şişliği,karında gurultu,sesler,gazlar,ötmeler oluşmaktadır.Bu gibi hallerde yatmadan önce sarımsaklı yoğurt. akşam yemeği(az yenilecek) yemekten sonra bol salatalık(kabuğuyla)yenilirse bağırsaklar sabaha kadar mantarlardan temizlenmekte kanser hastalığı oluşmamaktadır.Salatalık kabuğunda bulunan pkumaril aldehit isimli aldehit insana zarar vermemekte ,mantarları öldürücü etkisiyle bağırsaklardan atmakta,atılan mantarları da vücut atık toplama sistemi toplayıp kalın bağırsağa sevk etmektedir. Salatalık ve kabakgiller mantarları temizlediği için kabak ,kavun, karpuz ,acurun da mantarları temizlediği bilinmelidir.Mantarlar bağırsaktan söküldüğü esnada dikkat edilirse, bağırsağın iç kısminda hafif bir çekilme,yolunma hissi duyulmaktadır. KABAK dolması yemeğinin etli kısmının da (kabuk altı yeşil kısmı) mantarları temizlediği tarafımızdan tespit edilmiştir.

ALİ CİN

07 Mart 2008 Cuma 00:39

BİR ÖNERİ (Belediye ve girişimcilere)

İnternetin gelişmesi ve bilgi ağlarının tüm dünyayı sarması sonucu, dünya adeta bir şehire dönmüş ve bu şehirde de herkes birbirinin faaliyetinden haberdar olmaya başlamıştır. Taa 1930 lu yıllarda bilinen kanser oluşumu ve doğal tedavisi internet sayesinde bugün de bizim elimizin altına gözümüzün önüne gelmiştir.Kısacası yukarıdaki bilgiler medyadan derlenmiş ve doğal tedavi ile kanser hastasının kemoterapi olmadan, ölmeden doğal YOLDAN kanserden kolayca kurtulabileceği gözler önüne serilmiştir.BELEDİYE VE GİRİŞİMCİLERİ DOĞAL TEDAVİ ALANINA YATIRIM YAPMAYA BU KONU İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA UYGULAMA VE EĞİTİM MERKEZİ KURMAYA DAVET EDER SEÇMENLERE DE SEÇİM YATIRIM PROGRAMINI ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞAN BAŞKAN ADAYLARINA BU KONUYU DA PLANA ALMALARINI TELKİN ETMELERİNİ ÖNERİRİM. AYRICA HASTAHANESİ OLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİN BAŞLANGIÇTA BÖLÜM OLARAK, DAHA SONRA AYRI TEDAVİ ÜNİTESİ OLARAK DOĞAL TEDAVİYE DE YER AYIRMALARININ UYGUN OLACAĞINI HATIRLATIRIM. ÇİN HİNDİSTAN GİBİ ÜLKELERDE TEMELİ BEŞ BİN YILA DAYANAN BU TIP İLE ,(AYURVEDA TIBBI ) MİLYARLARCA İNSANIN TEDAVİ EDİLDİĞİNİN UNUTULMAMASINI ARZ EDERİM. SAYGILARIMLA.

ALİ CİN

06 Mayıs 2008 Salı 11:54

Gençlerde Kalp Krizi (ölümü) neden olur?

Son günlerde gençlerde görülen kalp krizinden ölüm nedeninin en büyük sebebi ANTİBİYOTİK KULLANIMIDIR. Şöyle ki: Bir kere antibiyotik kullanımı vücutta mantarları yayar.Kişi iyileşse bile mantarlar sinsice çoğalır, çoğalır,çoğalır.Daha sonra etil alkol üretmeye başlarlar, yani toksin üretirler .Hiç habersizce içten içe üretilen bu toksinler vücuda doldukça kişi yorgun olmaya, çabuk yorulmaya başlar.Biraz da spor yapıp efor sarfedince kalp toksin medeniyle tekler rahatsızlanır derhal detoks yapılıp toksinler atılmazsa KALP KRİZİ İNSANI ÖLDÜRÜR. TOKSİNLERİN ZARARLARI için bak. KİTAP.:DOĞANIN ŞİFALI ELİ- DR.ENDER SARAÇ DOĞAN KİTAP /İSTANBUL Google'da yaz .Toksin nedir?- toksinlerin zararları nelerdir?
NOT.Toksinlerin zararı 1-kronik yorgunluk 2- erken yaşlanma 3-kalp krizi 4-kanser . Bu rahatsızlikları önlemek gençleri kalp krizi ve kanserden kurtarmanın yolu ANTİBİYOTİĞİN ZARARLARINI DUYURMAK ve halen kullanılan antibiyotik yerine ileri ülkelerde hangi ilaçlar kullanılıyorsa onları kullanmaktır. NOT -Basit detoksla toksinleri vücuttan atmak çok kolaydır Eğer kişi çok terliyor ve çabuk yoruluyorsa
detoks yapmalıdır .Sabah temiz havada yürür daha sonra yarım bir kilo kabuklarıyla salatalık yenirse veya sirke- bal şerbeti içilirse veya ayran-yoğurt-cacık çok yenirse veya bol bol sirkeli su içilirse (bir su bardağına bir iki parmak seviyesinde sirke katılırsa)(ayrıca yemeklerde yenilen turşu hem mantarları azaltıyor, hem de toksinleri atıyor)vücut toksinleri atar kişi dinçleşir.Kişinin dinç olması toksinlerin az olmasını gösterir. DETOKS DEVAMLI BİLİNMELİ VE YAPILMALIDIR . HAYDİ TÜRKİYE DETOKS YAPMAYA TOKSİNLERİ BOŞALTMAYA . SPOR + DETOKS ETKİLİ GIDALAR ALMAYA . ....KİTAP =BEDENSEL ARINMA- (DETOKS -1)=BEYAZ BALİNA YAYINLARI -Sultanahmet /istanbul ---Selam eder sağlıklı günler dilerim.

ALİ CİN

16 Mayıs 2008 Cuma 21:07

TOKSİNLER VE KANSER İLİŞKİSİ

Vücudumuza gizlice dolup, sinsice bizi zehirleyen , eğer detoks yapılıp boşaltılmazsa, kanser ve kalp krizi ortaya çıkaran :- TOKSİNLERİ - anlatan eğitici bir yazı.:www.google'da yaz:(DETOKS SAĞLIKLI BESLENME KANSER TEDAVİSİ )+TIKLA =
ilk site DETOKS NET. 'Te aynı başlık altındaki yazıyı okumanızı ve okutmanızı tavsiye ederim. Hepinize, toksinlerden arındırılmış sağlıklı bir bedene sahip olmanızı tavsiye eder, esenlikler dilerim.

ALİ CİN

17 Mayıs 2008 Cumartesi 20:26

DEPRESYONUN SEBEBİ NEDİR?

Yukarıda verilen bilgiler ışığında depresyonun (ve
manik depresyonun ) sebebi de maalesef TOKSİNLERDİR. Kandida mantarlarının ANTİBİYOTİK ALIMINDAN SONRA VÜCUDA DAĞILDIKLARINI öğrenmiştik. Vücuda dağılan bu mantarlar çeşitli organlara yerleşip sinsice ve habersizce alkol (toksin) üretmeye başlarlar. Toksinler vücuda habersizce dolar ,dolar,dolarlar, ve şahısta DEPRESYON, MANİK DEPRESYON ,YORGUNLUK , KALP KRİZİ, GİBİ RAHATSIZLIKLAR BAŞGÖSTERİR.Bu gibi hallerde de derhal temiz havada hafif ekzersizler (ör: Sabah yürüyüşleri) ve egzersiz sonrası DETOKS etkili gıdalar alınarak toksinler boşaltılırsa depresyonun birkaç günde iyileştiği görülmüştür.(Denendi) Depresyon esnasında kişi saldırgan olmakta ,SİNİR BUHRANI geçirmekte ,karar verme ve normal düşünme özelliği kaybolmakta, kişi hiç kimseye saldırmazsa kendine saldırmakta,intiharlar, çoluk çocuğa saldırma ,aile faciaları , BATMAN ŞEHRİNDEKİ KADIN İNTİHARLARI GİBİ DEPRESYONA BAĞLI FACİALAR OLUŞMAKTADIR.Bilhassa ilk baharda görülen bahar yorgunluğu , eğer kişinin vücudu toksinle dolu ise ,bahar yorgunluğu da ilave toksin yükü ile vücudu iyice toksin ile yükleyip-DEPRESYONU-Tetiklemektedir. Hemen günde üç beş kilometre yürüyüş ve detoks etkili gıdalar alınarak TOKSİNLER BOŞALTILIRSA hasta birkaç günde sapasağlam olmaktadır. Bu satırların yazarı da bahar ayında yakalandığı DEPRESYONU günde beş kilometre sabah yürüyüşü ve detoks etkili SİRKE-BAL ŞERBETİ(GÜNDE ÜÇ-BEŞ BARDAK ) VE YEŞİL SALATALIK (GÜNDE BİR KİLO -KABUKLARIYLA) YİYEREK birkaç günde atlatmıştır.Modern tıp maalesef
toksinleri göz ardı edip,toksinlerin sebep olduğu rahatsızlıklara ise, sebebi bilinmemektedir, deyip AYURVEDA TIBBININ söylediği gerçekleri kabul etmemektedir.ANTİBİYOTİK ,KANSERE SEBEP OLMAKTA , MODERN TIPTA DA, MAALESEF KANSERLİYE ANTİBİYOTİK VERİLMEKTEDİR.AYURVEDA TIBBINA VE DETOKS'A SAHİP ÇIKILMASINI-ÖĞRENİLMESİNİ VE ÖĞRETİLMESİNİ -DİLER SELAMLARIMI SUNARIM.

ALİ CİN

18 Mayıs 2008 Pazar 23:19

HARİKA BİR İÇEÇEK

Hepimizin bildiği gibi- BAL-kutsal kitaplarda övülmüş ve şifası tavsiye edilmiştir.- SİRKE -de yine yüce peygamberimiz tarafından övülmüş ve şifası tavsiye edilmiştir. Boş ve temiz bir su bardağına tatlı kaşığı ile üç- beş kaşık (yaklaşık bir parmak kalınlığında)bal konur , üzerine de yine bir parmak kalınlığında sirke ilave edilir, üstüne de,su eklenip karıştırılırsa, birkaç sefer denemeden sonra HARİKA BİR İÇEÇEK ortaya çikmaktadır. SİRKE-BAL şerbeti denilen bu içecek, içindeki sirke ile mantarları( kafadaki ve vücuttaki mantarları) temizlemekte , DETOKS etkisi ile TOKSİNLERİ de vücudumuzdan boşaltmakta, ayrıca BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DE KUVVETLENDİRİP insanı hastalıklardan kurtarmaktadır, DENENDİ-TOKSİNLERİ BOŞALTIP DEPRESYONDAN KURTARDI.' www.GOOOLE'DA SİRKE-BAL ŞERBETİ 'YAZILIRSA ilk sitede www.aksamcayı.com'da çıkıyor.Bu harika içeceği denemenizi (içine bir çay kaşığı dövülmüş çörek otu da konulabilir) tavsiye eder hepinize sağlıklı günler dilerim.SELAMLARIMLA...
NOT.:SİRKE Olarak ,üzüm sirkesi veya elma sirkesi kullanılabilir.

ALİ CİN

20 Mayıs 2008 Salı 23:52

SPORUN FAYDALRI

Sporun faydalarını öğrenmek için www.google.com'da-SPORUN FAYDALARI -yazılır ve arama yapılırsa çıkan sitelerden ilk üçü spor ile ilgili yeterli ve detaylı bilgi vermektedir.Arama yapmanızı tavsiye eder,hepinize sağlıklı gümler dilerim.

ALİ CİN

04 Haziran 2008 Çarşamba 23:10

Hazır gıdalardaki zararlı katkı maddeleri

Birçok hazır gıdada bulunan, katkı maddelerinin zararını öğrenmek için :www.google'da yaz=BİRÇOK HASTALIĞIN SEBEBİ HAZIR GIDALARDAKİ KORUYUCU KATKI MADDELERİ + Tıkla= (ilk site: zaman.com da ) aynı başlıklı yazı okunursa, hazır gıdaların sanıldığı kadar masum olmadıkları ,doğru bildiğimiz yanlışlardan birisinin de hazır gıdalar olduğunu öğreniriz.Selam eder esenlikler dilerim.

ALİ CİN

16 Haziran 2008 Pazartesi 00:04

Bu Kitabı Muhakkak Okumalısınız .

Doğal tıbbı anlatan ve kanserden kemoterapisiz ,radyasyonsuz ve ameliyatsız iyileşme yollarını çin tıbbına uygun olarak anlatan DANIEL REID'in- DETOKS- İsimli kitabını muhakkak okumanızı tavsiye ederim İki paket sigara fiyatına satılan bu kitabı okuyunca kendi şahsım adına ,ayakta uyuduğumu anladım. Örneğin DR.MEHMET öZ Bir tv programında ısrarla günde ASGARİ ON BİN adım atın diyordu. Maksat vücudu
asidozdan kurtarmak, bol oksijenle dokuları temizleyip her türlü hastalıktan (kanser ,mantar,dahil) kurtulmasını sağlamak imiş kitap isteme adresi=ALFA basım yayın dağıtım. ticarethane sokak no 53.-34410-Cağaloğlu/istanbul. ayrıca internet kitap satış yerlerinden (Penguen-ilk nokta ) de temin edilebilir. selamlarımı iletir esenlikler dilerim

ALİ CİN

18 Haziran 2008 Çarşamba 01:08

İlaç Tacirlerinin Büyük Oyunu ne ?

Sağlığımız üzerinde bizden habersiz hayata geçirilmeye çalışılan etik olmayan uygulamaları öğrenmek için www.google'da yaz=İLAÇ TACİRLERİNİN BÜYÜK OYUNU NE? +TIKLA =İLK SİTE,SAĞLIK ÇALIŞANLARI .NET isimli sitede aynı başlıklı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.Ayrıca bu satırların yazarından acizane bir tavsiye:Tv seyretmeye harcadığımız zamanın ,dörttebirini sağlığımızı korumak için okumaya ayırsak değil kendimize tüm türkiyeye faydamız olur . SELAMLARIMI İLETİR ESENLİKLER DİLERİM.

ALİ CİN

29 Haziran 2008 Pazar 00:57

İçi mucize dolu sebze ve meyveler

Hepimizin bir düşüncesi de en az parayla en sağlıklı şekilde nasıl beslenebiliriz . Şu yazı bu konuda faydalı olacaktır. Adeta ANTİOKSİDAN BOMBASI olan üzüm çekirdeğini hepimiz yemeyip,atıyoruz. www.google'da
yaz=içi mucize dolu sebze ve meyveler+ tıkla=haber 3. de yazılı haberi okumanızı tavsiye ederim. Aklıma gelen bir konu da şudur: Kabakta bulunan vitamin mineral ve besleyicilik ,salatalık ta da aynıdır. İkisi de KABAKGİLLER FAMİYASINDANDIR.SELAMLAR.

ALİ CİN

04 Ağustos 2008 Pazartesi 23:45

Harika yardımcımız KEKİK YAĞI

Hepimizin evlerimizde küçük bir şişecik içinde bulundurduğumuz KEKİK YAĞI'NIN kanser yapan CANDİDA ALBİCANS isimli maya mantarlarını vücudun derinliklerinden söküp attığını biliyor muydunuz ?
Bir bardak içme suyuna birkaç (3-5) damla kekik yağı
damlatılır. Çay kaşığı ile karıştırılır içilirse Su kana karışınca yaklaşık on -yirmi dakika sonra vücudun derin dokularının hatta varsa kemiklerin içinde olan kandida albikanslar bulunduğu yeri terkedip atık sistemine ulaşıp vücuttan atılıyorlar. Denendi. Bu harika ilacı devamlı elinizin altında bulundurmanızı tavsiye eder esenlik dolu günler dilerim.

ALİ CİN

18 Eylül 2008 Perşembe 23:20

Hindistan Cevizi Yağının mantara etkisi

Yukarıda kekik yağının vücuttaki mantarları azalttığını bildirmiştik. İnternette ve bitkisel tedavi ürünü satan yerlerde yapılan araştırmada , uzun süreli kekik yağı kullanımının karaciğere zararlı olableceği belirtilmektedir. www.CandidaPage. com ingilizce sitede hindistan cevizi yağının -coconut oil- da mantarları azalttığı ve karaciğere zarar vermeden günde 8-10 damla kullanılabileceği belirtilmektedir.Maalesef ülkemizde candida araştırma merkezi olmayışı büyük bir eksikliktir. Yetkili konumda olan kişilerin www.CandidaPage. com'daki- national candida society-i örnek alarak bir candida araştırma merkezi kurulmasına öncü olmalarını , arz ederim. SELAMLAR Not:Kanser hastalığı oluşumu bile halka açıkça anlatılmamakta .Kanseri mantarların yaptığı açıkça dile getirilmemektedir. Uyanalım: Bilinçsiz ve uzun süreli antibiyotik , doğum kontrol hapları, hormon ilaçları , aşırı klorlu su .... vücutta mantar yapmakta,mantarlar da kanser yapmaktadır.Bak=candidapage.com 9.ncu site.selamlar.

ALİ CİN

19 Eylül 2008 Cuma 00:57

Bu kitabı okudunuz mu ?

Emekli Prof. Dr.Ahmet Rasim KÜÇÜKUSTA Tarafından yazılan VE HAYY KİTAP Yayınlarında piyasaya çıkan -BİRİ BİZİ HASTA EDİYOR / HAPI YUTMAMAK İÇİN NE YAPMALI? İsimli kitabı, meraklılarına tavsiye ederim.
İnternet-kitapyurdu ve diğer kitap satıcılarında bulunabilecek ve getirtilebilecek bu kitap bir paket sigara fiyatına bizim sağlığımız konusunda daha bilinçli olmamızı tavsiye etmektedir.SELAMLAR.

ALİ CİN

23 Eylül 2008 Salı 02:08

Kanserlilere Pratik Tavsiyeler-ÖZET-

Kanser hastalığı, vücudun direncinin (bağışıklık sisteminin) zayıflamasıyla ortaya çıkmaktadır . Toz şeker- kesme şeker ve bunların kullanıldığı yiyeceklerle KANSER beslenmektedir,Rafine şekeri alıp alkol-aldehit isimli zehirleri bağırsaklarda üretip karaciğeri bozmaktadır. .Karaciğer bozulunca (vücut zehirlerini toksinlerini karaciğer yoluyla attığından . )Toksinler, zehirler, atılamayıp insan ölmektedir.TAVSİYELER 1- toz şeker ve kesme şekerin kullanılmaması 2-bol bol şalgam suyu, elma sirkesi( sirke )katılmış su( bir bardak suya bir yemek kaşığı)kullanılmalıdır 3_-kuvvet verici direnç artırıcı fındık ,çam fıstığı, fıstık, vitamin mineral takviyesi yararlı olmaktadır.4, salatalık ve kabakgiller vücuda zindelik ve kuvvet vermektedirler. SALATALIK kanser zehirini kendisi içinde bulunan enzim ile zehir halinden çıkarmakta onu vücuttan atılacak hale getirmektedir.Ayrıca karaciğeri de tedavi etmektedir. SON SÖZ. = YEŞİL SALATALIĞI KABUKLARI İLE BİRLİKTE ÇOK YİYEN KANSERDEN ÖLMEZ. SELAMLAR. NOT=LAMİSİL MANTAR TABLETİ de doktor tavsiyesiyle alınırsa bağırsaklarda bulunan kanser yapan mantarları öldürmekte , öldürmese bile onları etkisiz hale getirip vücudun kanser zehirlerini -toksinlerini-terle, idrarla, dışkı ile boşaltmasını sağlamaktadır.denendi.Sirke, sirkeli su aynen salatalık gibi hem mantarları bağırsaktan kovmakta hem de mantarların ürettiği ,kanser zehirlerini vücuttan atmaktadır SİRKEDE.ANTİ MANTAR VE DETOKS ÖZELLİĞİ VARDIR.SALATALIK VE KABAKGİLLER DE AYNI ÖZELLİĞİ TAŞIMAKTADIRLAR. KANSER= MANTAR+Mantarların ürettiği TOKSİN. KANSERLİ YEMEK YERİNE salatalık, kavun, karpuz, üzüm, gibi detoks etkili gıdaları ve sakız kabağı dolmasının etli kısmını-kabak kısmını bol yemeli ayrıca SARIMSAK (günde birkaç diş)Nane- yoğurt karışımı(bol naneli)yemeli İçtiği suya da sirke şişesinin kapağı ile bir iki kapak( mümkünse elma sirkesi) katmalıdır. sağlıklı günler dilerim.

ALİ CİN

03 Ekim 2008 Cuma 22:46

Kanser ve kalp hastalıklarına karşı antepfıstığı

CELAL BAYAR ÜNV.öğretim üyesi Yrd Doç.Dr.Özlem TOKUŞ-OĞLU -ANTEPFISTIĞI KALBİN DOSTU KANSERİN DÜŞMANI -başlıklı yazısında antepfıstığının kanseri azaltıcı etkisi olduğunu belirtmektedir.


KANSERE VE kalp hastalıklarına karşı etkili olan antepfıstığının faydalarını öğrenmek için=google'da yaz=ANTEPFISTIĞI KALBİN DOSTU KANSERİN DÜŞMANI+TIKLA= Kadınlar kulübünde ,oku . ANTEPFISTIĞI İÇİNDE BULUNAN RESVERATROL adlı madde ile kanser (MS dahil) ve kalp hastalıklarına karşı azaltıcı etki yapmaktadır. Sağlıklı günler diler
BAYRAMINIZI KUTLARIM.

ALİ CİN

07 Ekim 2008 Salı 21:57

FINDIĞIN FAYDALARI

Bilindiği gibi kuruyemişler, vücudun hastalıklara karşı direncini yükseltir, kansere karşı korunma sağlarlar. Kanser hastalığı da vücut direnci düşünce ,bağışıklık sistemi zayıflayınca, ortaya çıkan bir hastalıkdır. KANSER SAVAŞÇISI FINDIĞI ÖĞRENMEK İÇİN www.google'da yaz=fındığın faydaları+tıkla=diyadinnet.com'da oku.FINDIK KANSERE VE KANSERLE AYNI MANTARDAN OLUŞAN -MS'e (BEYİN TÜMÖRÜNE )KARŞI ETKİLİDİR. Kanserle mücadelenin bir ayağı- DETOKS- vücuttaki (zehirlerin) toksinlerin boşaltılması diğer ayağı da vücut direncinin yükseltilmesidir.Fındığın yenilmesinde dikkat edilecek iki konu= küflü ,bozuk fındık yememek ,diğeri de fazla miktarda fındık yenildiginde nefes borusunda tıkanmalar olustuğunu, bilmek gereklidir. Hepinize sağlıklı günler diler, selamlarımı iletirim.

ALİ CİN

07 Ekim 2008 Salı 22:28

Temiz Hava Kanseri de Temizliyor.

Dr.Daniel REİD, -DETOKS -isimli kitabında ,ASİDOZ VE ALKALİK kanlardan bahseder.ASİDOZ=içinde mikrop,bakteri ve MANTARLARIN üreyip çoğalabildiği TOKSİNLE DOLU KAN'dır, ALKALİK =içinde mikrop, bakteri, ve MANTARLARIN yaşayamadığı OKSİJENLE DOLU TEMİZ KAN'dır.Dağ havası da ,kanı oksijenle doldurup mantarları, toksinleri, bakterileri,mikropları vücuttan atar, kanser hastasını iyileştirir. Mantarların üremesiyle oluşan ŞARAP -MAHZENDE - yıllanmakta mantarları, havasız ortamda üremektedir.www.google.com'da yaz=SABAH-spil dağında şifa buldu+tıkla =ilk sitede (sabah.com.)oku. SELAMLAR NOT= Vücudu alkalik yapma işlemi kanseri iyleştiren,bir doğal tedavi metodudur.Adı geçen kitapta açıklayıcı bilgiler vardır. İnternette ara=ASİDOZ NEDİR ?ALKALİK NEDİR.?

ALİ CİN

09 Ekim 2008 Perşembe 22:57

MUCİZE İLAÇ SİRKE

Eski çağlardan beri bilinen ve tedavide kullanılan SİRKE ,Kanser ve MS hastalıklarında da çok faydalı sonuçlar vermektedir.Gerek, sirke bal şerbeti gerekse suyla ,(bir bardak suya bir-iki şişe kapağı dolusu sirke konacak) alınabilen sirke, vücutta bulunan mikrop ,bakteri, mantarlara (kanser ve MS mantar enfeksiyonudur)' karşı etkili olmakta ,ayrıca ateş düşürücü, toksinleri vücuttan atıcı(DETOKS),ENFEKSİYONLARI TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİĞİYLE
doğal tıbbın bir elemanı olarak günümüz tıbbının kat kat ilerisinde olduğunu ilan etmektedir.Biz de elinizin altında devamlı sirkenin olmasını tavsiye ederiz.www.sizinti.com.tr sitesinde ,site içi aramaya -sirke- yazıp, çıkacak iki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.Siz hiç ekmeğinizi sirkeye bandırıp da yediniz mi? DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.Yüzyıllara meydan okuyan bir şifa kaynağı ile tanışmamızın vakti geldi de geçiyor bile. SELAMLAR.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
59 Yorum