Trabzon'a Özel Yeni Tedbirler Masada

Trabzon'a Özel Yeni Tedbirler Masada

Trabzon Vaka sayılarında zirveye çıkınca yeni tedbirler masaya yatırıldı.

Trabzon Vaka sayılarında zirveye çıkınca yeni tedbirler masaya yatırıldı.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Özlü ve İl Sağlık Müdürü Usta'nın, Vali Ustaoğlu'nu ziyaretinin ardından toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Trabzon'da artan yeni tip koronavirüs vakalarını kontrol altına almaya yönelik yeni tedbirler ve uygulamalar görüşüldü.

Öte yandan Trabzon Valiliği yayınladığı 2 ayrı duyuruda vatandaşları uyardı.

Açıklamalarda “Koronavirüs tedbirleri kapsamında valiliğimiz tarafından daha önce de duyurulduğu üzere cenaze namazlarına katılım 30 kişi ile sınırlandırılmıştır. Ayrıca cenaze evlerinde akşamları toplu olarak bir araya gelmekten mutlaka kaçınılması gerekmektedir”. Denildi.

Diğer açıklamada da ise “Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından istisna tutulan bazı vatandaşlarımızın bu haklarını zaman zaman suistimal ettikleri anlaşılmıştır. İşleri veya görevleri dolayısıyla istisna tanınan kişilerin çalıştıkları veya görevlendirildikleri yerler dışında görülmeleri halinde haklarında idari ve adli işlem tesis edilecektir.” Denildi.

Alınan diğer tebdirler ise aşağıdadır.

trabzon-valligi-yeni-kurallar.jpgtrabzon-valligi-yeni-kurallar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık