Zabıtadan Eğitim

Zabıtadan Eğitim

Zabıtadan Eğitim

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin belediye çalışmalarının yanı sıra eğitim çalışmalarında da hassasiyetlerini göstermeye devam devam ediyor.

Zabıta ekipleri anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek miniklere zabıta ekiplerinin görevlerini ve trafikte uyulması gereken kuralları sohbet tadında anlattı.

Bilinçli ve duyarlı vatandaş olabilmek ve çevresini de bu konuda bilinçlendirebilmek için eğitime miniklerden başlanması gerektiğinin önemine vurgu yapan ekipler, miniklere ilk olarak zabıta ekiplerinin görevlerini anlattı. Anasınıfı öğrencileriyle gerçekleştirilen sohbet, zabıta ile polislerin görevleri arasındaki farklılıkların anlatılmasıyla devam etti. Bunun yanı sıra ekipler, trafikte uyulması gereken kuralları konusunda da minikleri bilgilendirdi.

Zabıta araçlarına meraklı olan anasınıfı öğrencilerine okul bahçesine getirilen zabıta aracı tanıtılarak, taşıtların sadece ulaşım için olmadığı aynı zamanda iş ve meslek dallarında da kullanıldığı zabıta ekiplerince anlatıldı

Sohbet sonunda anasınıfı öğrencilerine günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler