Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

AKÇAABAT BELEDİYESİ HİZMETTE DUR DURAK BİLMİYOR

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.

Akçaabat Belediyesi, tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin hummalı çalışmalar yürüten birimler özveri ve titizlikle çalışıyor.

Her Yerde Çalışma Var

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.

Cadde ve sokaklarda meydana gelen deformasyonlara anında müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokak bir bir elden geçiriliyor. İlçe genelindeki mahalleler tek tek taranarak görülen olumsuzluklar giderilirken yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu kapsamda birçok mahallede bakım onarım çalışmaları yaparken, ihtiyaç duyulan bölgelere de program dâhilindeki çalışmalarına devam ediyor.

 “Şehrimizi Baştan Aşağı Elden Geçiriyoruz”

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları da yakından takip eden Başkan Ekim, ‘Şehrimizi, vatandaşımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Ekiplerimiz zor ve önemli bir görev yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor. Akçaabat sevdasıyla millete hizmet yolunda çalıştığımız bu yolda durmak yok.” şeklinde konuştu.

e1-003.jpge2-006.jpge3-004.jpge4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler