Yıldız Mili Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi.

Yıldız Mili Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi.

Akçaabatlı Boks Antrenörü Mehmet Değermenci, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafında Yıldız Mili Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Boks Antrenörü olan görev yapan Mehmet Değermenci, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafında Yıldız Mili Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi. 2003 yılından bu tarafa Milli takımlarda görev yapan Değirmenci, en son 2012 Londra olimpiyatlarında A Milli takımda görev alarak Olimpiyatlarda Trabzon’u temsil eden tek teknik adam olmuştu.

Değermenci konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye Boks Federasyonu tarafından kendisine verilen bu önemli görevden dolayı Federasyon başkanı Eyüp GÖZGEÇ’e teşekkür ettiğini belirterek, kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.

05-15 Eylül 2013 tarihleri arasında Ukrayna’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası öncesi, 22 Temmuz’da Erzurum’da hazırlık kampına iyi bir ortamda başladıklarını, burada sporcularımıza güç ve kondisyon kazandırmayı amaçladıkları belirterek, "son kamp öncesinde iyi bir avantaj elde etmek istiyoruz” diye konuştu. 26 sporcu ve 7 antrenörün buluğu kampta Trabzon’dan ayrıca Milli Takım antrenörlerimizden Cengiz Örseloğlu, sporculardan 46kg Doğukan Fettahoğlu, 57kg Onur Arslan, 63kg Olcay Yıldırım ve 70kg Osman Terzi bulunmakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor