TERÖRÜNÜZ DEĞİL HEP GELSENİZ NE YAZAR

TERÖRÜNÜZ DEĞİL, HEP GELSENİZ NE YAZAR …

Yine bize saldırıyorlar; hem de her şeyimize... Birliğimize, ekmeğimize, dedemize, dinimize, tarihimize … Bizi bizden koparıyorlar, bizi biz olmaktan alıkoyuyorlar. Bombalarını bizim can evimizde patlatıyorlar. Mermileri sinemize saplıyorlar. Kendimizi fikren dahi savunma hakkımızı yasaklıyorlar. Anamızın sütü gibi helal olan, alnımızın akı ve altında dünyanın imzalarını da bulunan bağımsızlığımıza göz dikenler, bölücü terörü başımızdan eksik etmez oldular. Ölenler bizim; yaralananlar ve huzuru kaçırılanlar bizim insanımız. Bizim mekanlarımız yıkılıyor. Yıkılan ve yakılan varlıklar, bu fakir milletin milli servetidir. Bizim varlığımıza, onurumuza, geleceğimize mal olmaktadır.

Türkiye’yi sindirmek, korkutmak ve Türkiye’ye başka bir yön vermek amaçlanmaktadır. Geçmişte bu tür kalkışmalara aldıkları cevabı yine unutuyorlar. Bu ülkenin ölüsü bile, kaç düveli Anadolu’dan kovarak, bu Cumhuriyeti kurdu. Bu ülke ve millet, herkese anlayacağı dilden dersini verebileceğini defalarca göstermiştir. Ey unutkan gafiller uyanın, karşınızda Türk milleti var. Türk halkı, ülke için ölümü düğün ve sonsuzluğun başlangıcı kabul eden fanilerdir. Bu ülkede, “Ya istiklal ya ölüm” diyenler, vatanı namus ve onun için ölmeyi düğün bilenler yaşıyor. Birileri ne zanneder bilinmez; ama “dere aksa kumu kalır” sözü her halükarda bizi anlatır.

Terörün canı cehenneme; Türk’ün vatanı Anadolu’da, birlik heyecanını terörün örtmesi mümkün değil. Türk milleti Anadolu’da nice bayramlar yaşadı. İlelebet yaşanacak bayramlar için yemincesine ve bütün güzelliği ile gelecek bayramları da yaşayacaktır. İnanmayan izlesin; ‘terörün canı cehenneme, yaşasın birlik ve kardeşlik’ diyeceğiz. Yaşlı genç, kadın erkek, köylü kentli hep birlikte, çocuklar gibi şen, barışık, dayanışma içerisinde bayram gibi bayramlar yapacağız. Bayramlarımızı, birliğimizi ve Anadolu’daki varlığımızı, dünyadaki hatırımızı her şartta sürdüreceğimize olan yeminimiz hep dakika tazeliğinde olacaktır. Mavi göklerin süsü ve kız kardeşimizin gelinliği bayrağımız, sonsuza dek dalgalanacaktır. Türk halkı da bu şanlı bayrağın altında nice bayramlara koşacaktır.

Terörünüz sizin olsun, bize bayram yeter. Bugün evimize saldıranlara bir gün hediyemiz bayram olacaktır. Hatta belki de bayramımızı onlara da öğreteceğiz ve birlikte bayramlaşacağız. Yeter ki biz birlik olalım ve bilgi çağının lideri olacak şekilde çalışalım. Bizim liderliğimiz yarın, bugünün teröristlerine dahi bayram getirecektir. İnsanlık ayıbı terör sahibine yakışır; bize her şeye rağmen bayram yakışır. Teröre rağmen soğukkanlı olmalıyız. Bizi terörle korkutacağını zannedenlere kardeşliğin ve bayramın neşesi, birleştiriciliği ve dayanışması içerisinde dersini vermeliyiz. Teröre karşı birliği ve barışı yaşamalı ve yaşatmalıyız. Hem de iliğine kadar ...

Ey Türk milleti, bayramların kutlu, birliğin ve bereketin daim, yolun ve bahtın açık olsun. Düşmanların ve terörleri kahrolsun; yaşasın birlik ve barış ...

Terörünüz değil, hep gelseniz ne yazar... İNSANA, bize bayram yakışır insanlar, komşular, bayram...

Ya size...?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.