Yakup Boksta İddialı

Yakup Boksta İddialı

Şampiyon ve milli sporcularımızdan olan Yakup Şener, 25 Ekim – 1 Kasım 2008 tarihleri arasında Meksika’da yapılacak olan “Gençler Dünya Boks Şampiyonası”nda ülkemizi 60 kg’da temsil edecek

 

     Şampiyon ve milli sporcularımızdan olan Yakup Şener, 25 Ekim – 1 Kasım 2008 tarihleri arasında Meksika’da yapılacak olan “Gençler Dünya Boks Şampiyonası”nda ülkemizi 60 kg’da temsil edecek. Bu büyük turnuva için Yakup Milli Takım ile birlikte son hazırlıklarını tamamlamak üzere Ankara’da kampa girdi. 22 Ekim’e kadar çalışmalarını sürdürecek olan sporcumuz buradan Milli Takım ile birlikte Meksika’ya hareket edecek.

    Ankara’ya gitmeden önce bir açıklama yapan Şener: “8 aydır yoğun bir kamp programı ile bu büyük turnuvaya hazırlandık. Çalışmalarımız içerisinde yurt dışında 5-6 maç yaparak eksiklerimizi gidermeye çalışarak performansımı üst noktaya çıkardığıma inanıyorum” şeklinde konuştu. Ayrıca yapılacak bu şampiyonaya 69 Ülkeden toplam 400 sporcunun katılacağını belirten Şener, hedefinin final oynamak olduğunu söyledi.      

     KT.Ü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencisi olan sporcumuz Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dereceleri olduğundan sınavsız Üniversiteye girdiğini, nasip olursa bitirdiği zaman yine sınavsız bulunduğu ilçeye öğretmen olarak atanacağından çok mutlu olacağını sözlerine ekleyerek, “beni bulup yetiştiren değerli hocam Mehmet DEĞERMENCİ’ye teşekkür ediyorum” diyerek ; buradan gençlerimize boks sporu yapmalarını tavsiye ediyorum dedi.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor