Voleybolda Mutlu Son

Voleybolda Mutlu Son

Akçaabat Belediyesi Müzik ve Halk Oyunları Şenliği’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan Festival Voleybol Turnuvası sona erdi.

Akçaabat Belediyesi Müzik ve Halk Oyunları Şenliği’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan Festival Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Akçaabat Güneşleri oldu.

Festival Alanı’ndaki voleybol sahasında oynanan final maçında Körfez Fırtınası’nı 3-1 yenerek mutlu sona ulaşan Akçaabat Güneşleri, turnuva boyunca oynadığı maçlardan sadece final maçında bir set verdi.

Turnuvanın üçüncüsü ise YMG Kaplanları’nı 3-0 hükmen yenen Akçaabat Lisesi oldu.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan kızlar kategorisinde ise birincilik ipini Melekler isimli takım göğüsledi.

Final maçı, festivalin ilk günü olan 18 Temmuz Cuma günü saat 18.30’da oynanan turnuvanın ödül töreni ise festivalin ikinci günü gece programında yapıldı.

Akçaabat Güneşleri takımının birincilik ödülünü takım kaptanı Metin Güneysu Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in elinden aldı.

Ödül töreninde Körfez Fırtınası, Akçaabat Lisesi ve YMG Kaplanları ile Melekler takımının ödülleri ise Akçaabat Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu ve Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt tarafından verildi.

Turnuvanın en centilmen takımı ödülü Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’ne verilirken, en centilmen sporcu olarak da YMG Kaptanları takımından Erdal Tolip’e verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, festivalin amacına en uygun etkinliklerden biri olan voleybol turnuvasının aynı zamanda festivalin en uzun soluklu etkinliği olduğunu belirterek Tertip Komitesi’ne ve katılan takımlara teşekkür etti.

Turnuvanın herhangi bir sorun yaşanmadan ve sportif ruha uygun bir şekilde gerçekleşmiş olmasından da mutluluk duydu-ğunu belirten Başkan Türkmen, Tertip Komitesi’ne de bir plaket takdim etti. Plaketi Belediye Gelir Müdürü Kaya Yemiş aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor