Uğur Okulları'nda Mezuniyet Coşkusu

Uğur Okulları'nda Mezuniyet Coşkusu

Akçaabat Uğur Okulları, gerçekleşen muhteşem bir geceyle mezunlarına veda etti.

Akçaabat Uğur Okulları, gerçekleşen muhteşem bir geceyle mezunlarına veda etti.

Akçaabat Darıca Tilya Resort'ta gerçekleşen mezuniyet gecesine, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan okul Müdürü Aziz Sonkaya, mezun olan öğrencilere nasihatlerde bulunarak “Değerli öğrencilerimi, ilim ordusuna destek olacak, insanlığın yararına yeni buluşlara imza atacak, bilgi dünyasına düşünce hayatına yeni ufuklar açacak olan 4 yıllık zorlu bir eğitim sürecinin ardından mezun olmaya hak kazandınız. Hepimizin onuru, gururu oldunuz, geleceğin doktoru, mühendisi, avukatı, öğretmen adayları değerli öğrencilerim hepinizi alnınızdan öpüyorum. Sevgili öğrencilerim, Uğur Okulları çatısı altında bambaşka dostluklar, güzellikler, acısıyla tatlısıyla güzel anılar yaşadınız. Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Bugünden sonra yaşananlar tatlı bir anı olarak yüreğinizin bir köşesinde kalacak ve farklı ufuklara doğru yelken açacaksınız. Uğur okullarında bilgiden önce öğrendiğiniz sevgi, saygı, özveri, dostluk aklınızdan inanıyorum ki çıkmayacaktır. sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. hepinize başarılar diliyorum, yolunuz bahtınız açık olsun.” şeklinde konuştu.

Mezun olan öğrencilerin bayrak devir tesliminden sonra programa otelin balo salonunda devam edildi. Burada mezun olan öğrencilere diplomaları törenle takdim edildi.

akcaabat-ugur-okullari.1jpg.jpg

akcaabat-ugur-okullari2.jpg

aziz-sonkaya.jpg

akcaabat-ugur-okullari3.jpg

akcaabat-ugur-okullari4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler