Tribün İhalesi 2.Kez İptal

Tribün İhalesi 2.Kez İptal

Söğütlü'deki atletizim sahasının tribin inşaat ihalesi 2. kez iptal edildi. Tribünlerin olimpiyatlara yetişmeme riski ortaya çıktı.

Trabzon’da önümüzdeki yıl temmuz ayında yapılacak olan 2011 Olimpik Yaz Gençlik Festivali’nde atletizm müsabakalarının yapılacağı Söğütlü Atletizm Pisti’nin 5 bin kişilik tribün ihalesinin ikinci kez iptal edildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 2007 yılında Trabzon'da yapılan Karadeniz Oyunları için inşa edilen Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesindeki atletizm pistinin 2011 Oyunları için seyirci kapasitesinin 5 bin kişiye çıkarılması için yapılan ihalenin ikinci kez iptal edilmesi tribünlerin 2011 oyunlarına yetişmesini de zora soktu. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2009 yılı Aralık ayında 2. kez ihalesi yapılan ve en düşük teklifi veren Ekintaş Firması’nın kazandığı tribün ihalesi için Kamu İhale Kurumu’na (KİK) yapılan itiraz 2,5 ay sonra sonuçlanırken, yapılan itirazları değerlendiren Kamu İhale Kurumu ihalenin iptali yönünde karar verdi.

Atletizm pisti tribün ihalesinin 3. kez 19 Nisan 2010 tarihinde yapılması beklenirken, 3. kez yapılacak ihaleye de itiraz olması halinde atletizm pisti tribün inşaatının 2011 oyunlarına yetişmemesinden korkuluyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor