Trabzonspor'da Kongre

Trabzonspor'da Kongre

Trabzonspor'un Olağan Genel Kurul toplantısı devam ediyor

Trabzonspor'da 15-16 Aralık tarihlerinde yapılması gereken ancak ileri bir tarihe ertelenen Olağan Genel Kurul, 19 Mayıs Spor Salonu'nda başladı.
Saat 10.00'da başlayan ve 2 gün sürecek olan kongrede, başkan adayları ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra üyeler de sabah saatlerinden itibaren spor salonuna gelmeye başladı.

Trabzonspor başkan adaylarından Sadri Şener, kongre öncesi yaptığı açıklamada ekibiyle birlikte hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Kongrenin Trabzonspor'a güç katacağı inancında olduğunu dile getiren Şener, "Trabzonspor'un bu güç gününde kongrenin bir çıkış yapacağı inancındayım. İnşallah Trabzonspor'a güç katar, kulübü içinde bulunduğu güç durumdan kurtarır. Şu anda kulübün hesaplarına bakıyoruz, anlamaya çalışıyoruz.

Ancak ertelenen kongre öncesi hazırlanan raporun sadece tarihi değiştirilmiş. Aynı rapor bize verilmiş. Son bir buçuk aylık faaliyetler buraya yansımıyor. Mesela akaryakıt istasyonunun kirası alındı ama o para buraya yansımadı. Biz de ona bakıyoruz. O para nerede diye. Konuyu bilen arkadaşlar inceleme yapıyorlar. İnşallah daha iyi olacak" diye konuştu.

15-16 Aralık 2007 tarihinde yapılması planlanan Trabzonspor Genel Kurulu, 2007 yılı aidatını yatırmamış olması sebebiyle genel kurula katılacaklar listesinde yer almayan bir üyenin yaptığı itiraz başvurusu üzerine kulüp yönetim kurulu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiş ve daha sonra da kongrenin 9-10 Şubat tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor