Trabzon - İBB Maçından Notlar

Trabzon - İBB Maçından Notlar

Trabzonspor evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.


Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor'da, sezonu kapayan kaleci Onur'un yanı sıra Polonyalı sol kanat Oyuncusu Piotr Brozek ile stoper Arkadaiusz Glowacki, sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamadı.

Teknik direktör Şenol Güneş, Glowacki'nin yokluğunda stoperde Mustafa Yumlu'ya forma verirken, sol kanatta yine Egemen görev yaptı.

-YATTARA, KADROYA ALINMADI-

Trabzonspor'da 8. sezonunu geçiren ve "İbrahim Üçüncü" adıyla Türk vatandaşı olan Yattara, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Bordo-Mavili Takım ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımıyla anlaşan İbrahima Yattara, bu sezon bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı son maçta bordo-mavili taraftarlar önüne çıkamadı.

Teknik direktör Şenol Güneş tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınamayan Gineli Oyuncu, taraftarlara buruk bir şekilde veda etmiş oldu.

-TRİBÜNLERDE BOŞLUK-

Şampiyonluğa oynamasına karşın bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yoğun taraftar desteğini arkasında bulmakta güçlük çeken Trabzonspor'da, taraftarlar yine stadı doldurmadı.

Özellikle maraton tribününde geniş boşluklar gözlenirken, 15 bin civarında bordo-mavili taraftar takımlarına destek verdi.

-BİN 258 GÜVENLİK GÖREVLİSİ-

İki takım arasında yapılan karşılaşmada toplam bin 258 güvenlik görevlisi görev yaptı.

Müsabakada 888 resmi, 370'de özel güvenlik görevlisinin görev aldığı açıklandı.

Gaziantepspor ile yapılan maçta bordo-mavili taraaftarların açtığı

"Günahların Takımı Fenerbahçe" pankartı nedeniyle bordo-mavili kulübün ceza alması nedeniyle enmniyet görevlileri, bu sefer daha titiz davrandı.

Polis telsizinden, 'Stada maç öncesi belirlenen taraftar pankartları haricinde başka bir pankart alınmaması konusunda' anonslar yapıldı.

-UMUT BULUT'A PLAKET-

Trabzonspor'un ana sponsoru Türk Telekom'un Süper Lig'de "100'ler Kulübü'ne" giren Umut Bulut'a, Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde Türk Telekom Bölge Müdürü İsa Ömür tarafından bir plaketi verildi.

 

Ödülünü alan Umut Bulut, ligin 27. haftasındaki Konyaspor maçında attığı golle ligde 100. golünü kaydetmişti.

-ŞAMPİYON TAKIMLARA ÖDÜL-

Trabzonspor'da Fenerbahçe'yi finalde yenerek şampiyon olan U-18 takımı ile Bucaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen 3. Uluslararası Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan U-13 takımına maçtan önce ödül verildi.

Sporcular, kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar'ın elinden ödüllerini aldı.            

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor