Trabzon 2-1Ankaraspor

Trabzon 2-1Ankaraspor

Turkcell Süper Ligi 11.Haftasınd Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Ankaraspor ile oynanan müsabaka 2-1 Trabzon'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maç sonucu: Trabzonspor 2-1 Ankaraspor

Turkcell Süper Ligi 2007-08 sezonu 11. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Ankaraspor ile oynanan müsabakadan 2-1 galip ayrıldık.


Trabzonspor 2-1 Ankaraspor

Stad: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Halis Özkahya, Muhittin Gürses, Şahan Yılmaz, Hakan Sivriservi

Trabzonspor: Ahmet, Serkan, Tayfun, Tolga(Dk. 72 Çağdaş), Mustafa, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz(Dk. 80 Ferhat), Umut(Dk. 88 Ergin), Yattara

Yedekler: Jefferson, Risp, Çağdaş, Ferhat, Ergin, Erdinç, Celaleddin

Ankaraspor: Stefan, Erhan, Sidney(Dk. 68 Ferdi), Mehmet Yılmaz(Dk. 80 Tayfun), Özer, Emre, Batak, Hamilton, Necati, Hürriyet, Adem(Dk. 75 Bilal)

Yedekler: Ramazan, Murat, Ediz, Bilal, Tayfun, Ferdi, Edson

Sarı Kartlar: Dk. 57 Hüseyin, Dk. 60 Tolga(Trabzonspor), Dk. 55 Hürriyet(Ankaraspor)

Goller: Dk. 34 Umut, Dk. 62 Ceyhun(Trabzonspor), Dk. 90 Hüseyin(K.K)(Ankaraspor)


İLK YARI

Dk. 10 Ceyhun sağ kanattan topu aldı çizgiye indi, ceza sahasına girdi. Sert ortasında arka direkte Umut dokunamadı. Net bir pozisyondu.

Dk. 21 Ceyhun’un orta sahaya yakın bir yerden serbest vuruşunda arka direkte Mustafa Keçeli kafayı vurdu topu auta gönderdi.

Dk. 24 Yattara sağ kanattan çizgiye indi içeriye çıkardı. Umut gelişine sert vurdu top az farkla auta gitti.

Ankaraspor atağında Necati topu aldı geriye çekti. Ceza sahası dışında geriden gelen Adem’e aktardı onun sert vuruşunda kaleci Ahmet topu yatarak müdahale etti.

Dk. 33 Hüseyin ceza sahası dışından şut çekti. Bu pas olarak Gökdeniz’e gitti. Onun ortasında Umut’tan seken topa Mustafa Keçeli vurdu top kaleciden kornere çıktı. Çok ama çok müsait ve net bir pozisyondu.

k. 34 Yattara sağ kanattan geldi mükemmel bir orta çıkardı arkadan gelen Umut da mükemmel yükseldi ve vuruşunda topu filelere gönderdi. 1-0

Dk. 44 Ankaraspor tehlikeli geldi. Erhan Albayrak sol kanattan ortasını yaptı. Ön direkte Necati uçarak kafayı vurdu top uzak direğin dibinden auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında başka gol olmayınca takımımız 1-0 üstün skorla soyunma odasına gitti

İKİNCİ YARI

Dk. 47Ankaraspor atağında defanstan açan topa uzaktan sert bir şekilde Adem vurdu top az farkla auta gitti.

Dk. 51 Mehmet Yılmaz rakiplerinden sıyrıldı ceza sahasına girdi. Yerden pasında uygun pozisyonda Sidney vurdu top kaleci Ahmet’te kaldı. Ankaraspor’un karşılaşmanın başından beri yakaladığı en net gol fırsatıydı.

Dk. 53 Ceyhun’un kullandığı korner atışında arka direkte Tolga Seyhan kafayı vurdu top direğin dibinden auta çıktı.

Ankaraspor yine Mehmet Yılmaz ile geldi ceza sahsı dışındaki Necati’ye topu bıraktı o da Hürriyet’e aktardı. Ceza sahası dışında sağ ayağının dışıyla vurduğu top auta çıktı.

Dk. 58 Ceyhun’un uzaktan sert şutu defansta Batak’ın kafasına çarparak kornere çıktı.

Dk. 60 Ankaraspor atağında ceza sahasındaki karambolde Necati pasını verdi. Erhan Albayrak’ın vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

Dk. 62 Yattara sağ kanattan mükemmel geldi rakiplerini adeta yatırdı kaldırdı. Ortasını yaptı Umut yere yatarak kafa vurmak istedi. Kafasından sıyırdı. Arka direkte Ceyhun dokundu ve topu filelere gönderdi. 2-0

Hürriyet’in ceza sahası dışından vuruşunda top defanstan direğe çarptı ve tekrar oyun alanına geri döndü.

Dk. 74 Ceza sahası içindeki mücadelede Ceyhun 3 kişi arasından sıyrıldı yüzünü kaleye döndü vuruşunda top kaleci Stefan’dan kornere gitti.

Ayman sağ kanattan etkili geldi. Ortasını yaptı Ferhat yükseldi kafasını vurdu kaleci Stefan 2 hamlede topu müdahale etti.

Dk. 82 Ceyhun kendi yarı alanımızda topu aldı. Kaleye baktı kaleci Stefan’ın önde olduğunu gördü vuruşunda kaleci Stefan topu son anda kornere çeldi.

Dk. 90 Sağ kanattan Bilal'in ortasına Hüseyin'in ters vuruşunda top filelere gitti.2-1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor