Tabip Odasına Akçaabatlı Başkan

Tabip Odasına Akçaabatlı Başkan

Tabip Odasına Akçaabatlı Başkan

Trabzon Tabip Odası başkanlığında ilk kez bir kadın başkan seçildi.  Akçaabatlı Dr. Ebu Sivri, Trabzon Tabip Odası Başkanı seçilerek bu alanda bir ilk gerçekleştirildi.

Trabzon Tabip Odası’nda bugün seçim vardı. Akçaabatlı aile hekimi Dr. Ebru Sivri, Trabzon Tabipler Odası’nın en genç ve ilk kadın başkanı olma unvanını elde etti.

Akçaabat Söğütlü’de aile hekimliği yapan Dr. Ebru Sivri, seçim sonrasında sitemize yaptığı açıklamada “ Yaklaşık 4 yıldır odamız bünyesinde çeşitli kurullarda ve son iki yıldır da yönetim kurulunda görev aldım. Trabzon Tabip Odası’nın ilk kadın başkanı olmak çok gurur verici. Ama asıl önemli olanın tüm meslektaşlarımızı kapsayacak şekilde etkin bir hizmet vermek olduğunu düşünüyorum. Kıdemli meslektaşlarımızla, yeni mezun meslektaşlarımızı aynı çatı altında toplamayı başarabilmek en önemli görevimizdir. Bir önceki yönetimin çalışmaları sayesinde son yıllarda odamız maddi ve manevi anlamda gözle görülen bir gelişme kaydetmiştir. Hem il içindeki, hem de il dışındaki çalışmalarıyla meslektaşlarımızı başarıyla temsil etmişlerdir. Yeni dönemde yönetim kurulu olarak hedefimiz; aynı çizgide kalarak, devralacağımız bayrağı daha ileri bir seviyeye taşımak olacaktır” dedi.

 

trabzon-tabip-odasi-ahmet-riza-guner.jpg
Mevcut Başkan Dr. Ahmet Rıza Güner’in (Solda) aday olmadığı seçimde geçerli tüm oyları alan Dr. Ebru Sivri (sağda) Trabzon Tabip Odası Başkanı seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler