Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar

Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar

Akçaabat Sebatspor’da basın Sözcüsü İsmet Yılmaz, kulübün tarihi bir dönemi atlattığını ve uçurumun kenarından döndüğünü söyledi.

Akçaabat Sebatspor’da mevcut yönetimin kongre kararı almasında etkin rol oynayan basın Sözcüsü İsmet Yılmaz, kulübün tarihi bir dönemi atlattığını ve uçurumun kenarından döndüğünü söyledi.

 

İsmet Yılmaz sitemiz  editörüne yaptığı açıklamada, Kaşif Töre Ağanoğlu başkanlığında göreve gelen yönetimin bilinen sorunları çözme gayreti içerisinde olsa da sonuç alamadığını ve kongre kararı alındığını belirterek “yapılması gerek işlemleri yönetim kurulumuz gerçekleştiremeyince, kulübümüze zarar vermemek için acilen kongre kararı aldık.   Cumhuriyetle yaşıt, kültür ve eğitim yuvası olan kulübümüz tarihinde ilk kez lisansa engel borç yüzünden lisans çıkartamama, transfer yapamama ve teknik heyetinin kulübede olmaması gibi ağır sorunlar ile karşı karşıya kalmıştır. Alınan kongre kararından sonra bu sorunların halledilmesi için başta Sayın ilçe Kaymakamız Erol Özkan olmak üzere Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen’in yoğun gayretleri sonucu başkan adayı olmaya ikna edilen Cemil Kalkışım’ın gerçek bir Akçaabatlı gibi davranarak elini taşın altına koyması bizleri son derece memnun etmiştir. Başkan adayımız Cemil Kalkışım, 2 gün gibi kısa sürede var olan sorunları halletmiş ve kulübümüz yeniden nefes alır hale gelmiştir.Kulübümüz adete uçurumun kenarından dönmüştür. Bu sorunların çözümüne kimin emeği geçmişse herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bütün gayretlerinin  Akçaabat Sebatspor kulübüne hizmet etmek olduğunu da belirten Yılmaz, Cemil Kalkışım başkanlığında oluşacak yeni yönetimin her zaman desteklemeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor