Yılmaz'dan Acı Gerçekler

Yılmaz'dan Acı Gerçekler

Akçaabat Sebatspor'da, kulüp basın sözcüsü İsmet Yılmaz, geçmiş dönemlerden bulunan borçları nedeniyle sporcularına lisans çıkaramama problemi ile karşı karşıya olduklarını söyledi.


 

Yılmaz, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün son yıllarda giderek artan ekonomik sıkıntılarının çözümünün kulüp gelirleriyle imkansız bir hal aldığını ve bu durum içerisinde ne yapacaklarına karar vermede zorlandıklarını ifade etti.

Akçaabat Sebatspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu'na ve şahıslara olan borcundan dolayı lisans çıkaramama problemiyle karşı karşıya kaldığını, sporcu transfer edemediklerini ve bu sorunu henüz aşamadıklarını belirten Yılmaz, ''Maalesef geçmişten gelen borçlar nedeniyle sporcu transfer etme imkanımız yok. Bu sorunu halletmek için başkanımız çalışıyor. Ancak oluşacak çözümlerde geçici çözümler olur. Kalıcı bir çözüm için Akçaabat Belediyesi, geçmişte kulübe verip geri aldığı sahildeki alanı tekrar vermeli' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un çok zor dönem geçirdiğini kaydeden Yılmaz, ''Tarih bu kulübü batıranları da çıkartanları da yazacaktır. Şu an bir dönüm noktasındayız. Sayın belediye başkanımız Şefik Türkmen'den kulübümüze geçmişte verdiği sahildeki alanı tekrar vermesini istiyoruz. Bu alanı çok iyi değerlendirip kulübü kurtarabiliriz. Bu kulübün başka hiçbir kurtuluş şansı yoktur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor