Yerel Basının Maça Bakışı

Yerel Basının Maça Bakışı

Akçaabat Sebatspor'un Ofspor galibiyeti Trabzon basınında nasıl yer aldı. İşte ayrıntılar.

KARADENİZ GAZETESİ

Akçaabat Sebatspor'un Ofspor ile deplasmanda yaptığı ve 3-2 galip geldiği karşılaşma ile ilgili Trabzon gazeteleri nden Karadeniz Gazetesi "Sebat Çıkıyor, Of Düşüyor" başlığı attı. Gazete, Adem, Mutlu ve Emre'nin golleriyle üst üstte 3. galibiyetini alan Akçaabat Sebatspor'un zirveye yelken açtığını yazdı.

TAKA

Taka Gazetesi ise "SEBAT DURDURULAMIYOR" Başlığını atarak, "Trabzon derbisini kazanarak 3'te 3 yaptı ve puanını 11'e yükseltti "yazdı.

GÜNEBAKIŞ

Karadenizden Günabakış Gazetesi ise karşılaşmayı "iki Trabzon takımı Ofspor ile Akçaabat Sebatspor’un zorlu mücadelesinde gülen takım konuk ekip oldu: 2-3. Of İlçe Stadı’nda oynanan zorlu karşılaşmada konuk Akçaabat Sebatspor, Ofspor’u 3-2’lik skor ile mağlup ederek iki hafta önce başlattığı çıkışını sürdürürken, ev sahibi ekibin ise önlenemez düşüşü sürdü" şeklinde okurlarına duyurdu ve "Derbide Gol Yağmuru" başlığını attı.

TÜRKSESİ

Ofspor ile Akçaabat Sebatspor arasında oynanan Trabzon derbisinde zaferle ayrılan Akçaabat Sebatspor oldu" diye yazarken, Sebat Sevindi,Of Üzüldü" başlığını kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor