Yavuz'dan Açıklama

Yavuz'dan Açıklama

Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Hayati Yavuz, yönetim olarak Trabzon ve bölge futboluna hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Derviş ALTUNTA/akcaabathaber.com/AA

-KAMUOYUNUN BEKLEDİĞİ BİR YÖNETİM OLUŞTU…

 

Göreve gelen yönetim kurulu üyelerin kendi alanlarında bir çok başarılı çalışmalara imza attığını aynı başarıyı Akçaabat Sebatspor’da da göstereceklerine inandığını belirten Yavuz “Akçaabat Sebatspor’da göreve gelen yönetim, Akçaabat ve Trabzon futbol kamuoyunun beklentilerine cevap verebilecek ve taraftar tarafından da desteklenen bir yönetim kurulu oluşturulduğu kanaatindeyim. Yönetimde görev alan arkadaşlarımızın hepsi alanında tecrübe sahibi kişiler.Özellikle Başkanımız çok heyecanlı ve başkanın bu heyecanı diğer yönetim kurulu üyelerini de pozitif bir enerji veriyor. Tüm yönetim kurulu üyeleri Akçaabat Sebatspor’a hizmet etmek için çalışacak” dedi.

 

 

İlk defa bir spor kulübünde görev aldığını ifade eden Hayati Yavuz “Daha önce bir spor kulübünde görev alamdım. Akçaabat Sebatspor’da sayın başkanımız Cemil Kalkışım ve diğer dostların ısrarı üzerine yönetime girdim. Sağ olsunlar basın sözcülüğünü de bana verdiler.  Oluşturduğumuz yönetimden sonra yönetim kurulumuza çok sayıda tebrik geldi. İnsanlarımızdan beklediğimizin de üzerinde bir olumlu tepki aldık. Bu tepkiler bizim azmimizi daha da arttığını daha çok çalışmaya ittiğini belirtmeliyim” diye konuştu.

 

-EKONOMİK TABLO PROJELER İLE DÜZELTİLİR…

 

Akçaabat Sebatspor’un ekonomik tablosunu düzelteceklerine olan inancının yüksek olduğunu da belirten Basın Sözcüsü Hayati Yavuz “Akçaabat Sebatspor’un son yıllarda yönetime gelen herkes ekonomik tablodan muzdarip olmuş ve bu olumsuz tablo yüzünden istedikleri projeleri hayata geçirme noktasında pekte başarılı olabilmiş değiller. Tabii ki bu kadar bir borç içerisinde hedeflerinizi gerçekleştirmek hiç te kolay değildir. Şu an bu sorunlar kısa vadede halledilmiş olsa bile aynı sorunlar ileride tekrar karşımıza çıkabilir. Bu sorunları yapacağımız projeler ile halletme yoluna gideceğiz. Yönetimde bulunan 20 arkadaşımızın hepsi bir proje getirse ve bu projelerden birkaç tanesini hayata geçirebilsek bile bu sorunların üstesinden gelineceğini düşünüyorum. Sonuçta bu Kulüp Cumhuriyetle yaşıt bit kulüp ve küçük sarsıntılar ile devrilecek kadar  zayıf değildir. Yapılacak projeler ile bundan sonra Akçaabat Sebatspor’un ekonomik sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum” dedi.
Hayati Yavuz, sitemiz editörü Derviş Altuntaş'a, Ofspor karşılaşmasını bir dostluk maçı olarak gördüğünü söyledi.

 

 

-OFSPOR MAÇINDA KAYBEDEN OLMAZ…

 

Hafta sonu deplasmanda Ofspor ile yapacakları karşılaşmaya derbi değil iki kardeş takımın olağan bir karşılaşması olarak baktıklarını dile getiren Yavuz “Of spor deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya bir derbi olarak bakmıyoruz. Her iki kulübümüzde Trabzon futboluna hizmet etmiş ve bundan sonrada hizmet edecek kulüpler. Karşılaşmaya iki kardeş kulübün karşılaşması gözüyle bakıyoruz. Saha sonucu ne olursa olsun kazanan kardeşlik, dostluk ve Trabzon futbolu olacak ve Ofspor ile aramızdaki dostluk devam edecektir” dedi.

 

-AMAÇ TRABZON FUTBOLUNA HİZMET ETMEK…

 

Yavuz açıklamasını şöyle tamamladı “Aslen Maçkalı olmam nedeniyle insanlarımız doğal olarak soruyor. Akçaabat Sebatspor nerden çıktı diye. Ama  unutulmamalıdır ki Akçaabat Sebatspor’un veya diğer bölge takımlarımızın başarılı olması demek Trabzon futbolunun başarılı olması demek. Burada yaptığımız hizmet Trabzon futboluna yapılmış demektir. Geçmişte Akçaabat Sebatspor Trabzonspor’un altyapısı gibi çalışıyordu ve o yıllarda alınan başarılar ortada. Bunu kimse inkar edemez. Son yıllarda her iki kulüp arasında olan bu bağ biraz kopmuş olması hiçte istenilen bir şey değil.  Bu bağlamda düşünüldüğünde eğer Trabzon futboluna katkı yapmak, hizmet etmek istiyorsan bu Akçaabat Sebatspor, Ofspor, Araklı, Arsin ve diğer bölge kulüpleri olabilir. Amaç aynı olduktan sonra gerisi pekte önemli değil”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor