Trabzon'da Dev Organizasyon Var

Trabzon'da Dev Organizasyon Var

Trabzon'da Dev Organizasyon Var

Ayağa Kalk Trabzon!

Trabzon, 11-18 Temmuz tarihleri arasında 38 ülkeden 2.400 sporcu ve katılımcıyla gerçekleştirilecek olan Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak ancak şehir buna hazır değil!

3 Yılda bir farklı ülkede

Daha önce EYOF ve Dünya Hentbol Şampiyonası gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Trabzon yeni bir organizasyona hazırlanıyor. Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun girişimleri sonucunda her 3 yılda bir farklı ülkekerde gerçekleştirilen Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) bu yıl 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak. Organizasyonda 38 ülkeden 2400 sporcu ve katılımcı yer alacak.

Hazırlıklar Hızlandırılmalı

Dün Trabzon Valisi Yücel yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Gymnaside hazırlıkları konusundaki kaygılarını dile getirdi. Köseoğlu, "Organizasyon Trabzon adına marka bir çalışma olacak. Hazırlıkların hızlandırılması ve tanıtımın artırılması şart. Şu anda hala şehir buna hazır değil. Trabzon kenti adına herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor