Tayar'dan Açıklamalar

Tayar'dan Açıklamalar

Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Murat Tayar, son üç karşılaşmadır hakem hatalarının maçın sonucunu etkilediğini söyledi.


Deplasmanda Lüleburgaz’a 2-0 yenilen Kırmızı-Beyazlı ekipte kulübün basın sözcüsü Murat Tayar, son üç hafta içerisinde dört kırmızı kart gördüklerini, bu kartların ise önemli derece nitelendirilebilecek oyunculara verildiğini söyleyerek, “Lüleburgaz maçında 55. Dakikaya kadar durum 0-0 ve 4-5 tane net gol pozisyonu yakaladık ancak değerlendiremedik. 55. Dakikada hakemin kırmızı kartla alâkası olmayan bir kart göstermesiyle, oyunun rengi değişti. Futbolcu zemine takılıyor ve rakip düşüyor, hakem oyuncumuza kırmızı kart gösteriyor. Sebat’ın durumu kötü ancak bizi yakan hakemdir.” diye konuştu.

Sandıklı Belediye maçında da iki kırmızı kart gördüklerinin altını çizen Tayar, üç puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Her maça üç puan parolasıyla çıkıyoruz. Galibiyete bizim de, sporcuların da, camianın da ihtiyacı var. Üç puanı aldıktan sonra zâten gerisinin geleceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor