Taraftardan Sebat'a Destek

Taraftardan Sebat'a Destek

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İsmail Batur, kulübün başarısı için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi taraftarlar ise yeni transferlere moral verdi.

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İsmail Batur, kulübün başarısı için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

 

 

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor’da 3. kez göreve geldiğini ve her geldiğinde kulübün zor dönemlerde kendisine ihtiyaç duyulduğunda görevden kaçmadığını söyledi. Batur “Akçaabat Sebatspor futbol oynadığım ve geçmişte birçok başarılara imza attığımız bir kulüp. Bana ihtiyaç duyulduğunda seve seve verilen görevi kabul ettim. Bu sezonda öyle oldu. Oluşacak yeni yönetim ile uyum içerisinde önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Transferin son gününde takıma önemli oyuncuların katıldığını belirten İsmail Batur “Akçaabat Sebatspor’da geçen sezondan sporcuları tanıyorum. İçlerinde çok iyi sporcular var. Bunların yanına son günde katılan oyuncular katıldı. Bu oyunculardan antrenman eksiği olan sporcular var. Kısa sürede bu açığı kapatarak lige hazır hele geleceklerdir.Alınan sporcular ile gücümüze güç kattığımız kanaatindeyim” dedi.

İsmail Batur, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Pursaklarspor  karşılaşmasının hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devem ettiklerini belirterek, karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor