Takıma Güven Tam

Takıma Güven Tam

Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktör İsmail Batur, rakiplerinin deneyimli bir ekip oluğunu ve kolay maç olmayacağını söyledi.

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da  Teknik Direktör İsmail Batur, rakiplerinin deneyimli bir ekip oluğunu ve kolay maç olmayacağını söyledi.

Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Çankırı Belediyespor karşısında da devam ettirmek istediklerini ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek “ Rakibimiz deneyimli ve tecrübeli sporculardan oluşuyor. Bizde genç ve çok koşan bir ekibiz. Bu nedenle karşılaşmanın her iki takım içinde zor geçeceği kanaatindeyim. Şartlar ne olursa olsun sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız.  Sporcularımın antrenmanlarda son haftalarda alınan puanların etkisiyle de moralli bir hayli yüksek. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak gülen taraf olmak istiyoruz “ dedi.

 

Rahman’ın yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldığını da belirten Batur “karar Başkanımız Şenol Ayvaz ve yönetim kurulunun aldığı bir karardır. Bizde alınan bu karara saygı duymalıyız. Ancak gönlüm hiçbir sporcunun kadro dışı kalmaması yönündedir” dedi.

 

Kırmızı-Beyazlılar’da Çankırı Belediyespor karşısında kart cezalısı Hakan Akbulut’un forma giyemeyeceği sakat olan Mutlu’nun durumunun ise maç günü belli olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor