Şener Takımı Ziyaret Etti

Şener Takımı Ziyaret Etti

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Kocaelispor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal'a ve takıma moral verdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Kocaelispor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal'a ve takıma moral verdi. Şener, Kocaelispor maçını kazanarak ilk yarıyı lider kapatma adına önemli bir adım atacaklarını da söyledi.

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Kayserispor maçında alınan beraberlik sonrası morali oldukça bozulan Başkan Sadri Şener, Kocaelispor maçıyla yeni bir galibiyet serisi yakalayacaklarını söyledi. Teknik Direktör Ersun Yanal'a ve takıma olan güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Şener, "İlk yarıyı lider bitireceğiz. Bunun için devre arasına kadar olan üç maçımızdan da galibiyetle ayrılmak zorundayız. Güzel bir futbolla sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

FORVETLERE ÖZEL İLGİ
Kocaelispor maçı 11' ini hafta başında belirleyen Ersun Yanal, oyuncularından bol bol şut çekmelerini istedi. Hafta içerisinde yapılan çalışmalarda forvet oyuncuları Gökhan, Umut ve Yattara'yla özel olarak ilgilenen Yanal, bu oyuncuları, daha mücadeleci ve hırslı bir futbol sergilemeleri konusunda uyardı. stedi.

Colman'ın yerinde orta sahada görev vereceği Serkan'dan da hücumun yanı sıra, savunmaya da katkı yapmasını isteyen Yanal, Song'a ise savunmayı toparlama görevini verdi. Bu arada Yanal Song'dan genç futbolcu Barış Memiş'le ilgilenmesi istedi. Barış Memiş'i tecrübeli futbolcuya teslim eden Yanal, Song'a, "Onun senin gibi örnek bir isim olmasını istiyorum" dediği belirtildi.

Bilindiği gibi Trabzonspor, bu sezon evinde oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Sahasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden bordo - mavililer, söz konusu maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise 3 gol gördü.

SERKAN: "MEVKİ FARK ETMEZ"
Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Serkan Balcı, Pazar günü oynayacakları Kocaelispor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. Kocaelispor maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek olan Colman'ın yerine orta sahada görev yapacak Serkan, mevkilerin kendisi için çok önemli olmadığını belirterek, "Hocam bana nerede görev verirse orada işimi yapmaya çalışıyorum. Sağbek veya orta sahada daha başarılıyım demiyorum. Çünkü her iki yerde de iyi oynamak benim işim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor