Sebat'tan Destek Çağrısı

Sebat'tan Destek Çağrısı

Bölgesel Amatör Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa biraz daha yaklaşan Sebat Gençlikspor’da Basın Sözcüsü Akdeniz “rehavete düşmek yok, hedefe ulaşmak için şehrin tüm unsurlarıyla takımının arkasında olması gerekir” dedi.

 

 

Basın Sözcüsü Akdeniz, oynayacakları  tüm maçları kazanarak puan farkı ile şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini belirterek “Sebat gençlik olarak hedefimize ulaşmak için ligin son maçına kadar her maçtan 3 puan almak için çalışıyoruz. Hedefe ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz olmayıp, sporcularımıza ve hocamıza güvenimiz tamdır. Bu yolun sonu şampiyonluktur” dedi

Taraftara ve Kırımızı beyazlı ekibe gönül veren herkesin bir sorumluğu olduğunu da dile getiren Akdeniz, “Hedefe giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Fakat bundan sonraki işimizin daha zor olduğunu biliyoruz. Bu dönemde tüm şehrimizi ve bu takıma gönül veren herkesi destek olmaya davet ediyoruz. Yarın Akyazı Stadyumu yanında  Yavuz Selim Sahası’nda oynayacağımız Kars36spor karşısında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” Dedi.

Yarın Kars36spor ile oynanacak olan karşılaşma saat 13’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor