Sebat'tan Birliktelik Mesajı

Akçaabat Sebat Gençlikspor Kulübü tarafından “Birlik ve Beraberlik” gecesi Düzenlendi.

Akçaabat Sebat Gençlikspor Kulübü tarafından “Birlik ve Beraberlik” gecesi Düzenlendi.

 

Trabzon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan ve hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Sebat Gençlikspor Kulübü yönetimi tarafından “Birlik ve Beraberlik” gecesi Düzenlendi.

Akçaabat Cemilusta Köfte Salonu’nda düzenlenen geceye,  Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu,  AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım’ın yaptığı gecede, Sebat’ın 100. Kuruluş yıldönümünde hedefin 3. Lig olduğu ifade edildi.

Başkan Cemil Kalkışım konuşmasında, Akçaabat’ta birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek “Akçaabat’ta her zaman gördüğüm bir eksiklik var. dernekleşmede, vakıfta, sporda biraz daha öncülük yapmamız gerekiyor. Bu günde bizleri yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum. Akçaabat Sebat Gençlik bizim için çok önemli. 2023 Yılında kuruluşumuzun 100. Yılı. Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp ve rengimiz kırmızı beyaz. Hedefimiz kuruluşumuzun 100. yılında şampiyon olarak profesyonel lige geri dönmek” dedi.

Akçaabat’ta spora önemli yatırımlar yapılacağını ifade eden Başkan Kalkışım, “Tesislerimizin bulunduğu binayı yıkılıp yeniden yapılacak. Bunun yanında 2 adet saha yapılacak. Spor Lisesi inşaatı sürüyor. Burada bizlere destek veren başta sayın valimiz olmak üzere, emeği geçen herkese, milletvekillerimize, siyasi partilerimize Halkbankası genel müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e teşekkür ediyorum. Üstünsalih yine büyük emek vererek Sebat kulübümüzün binasının yapımını Sinan Erdemoğlu’na kabul ettirdi. Yapıldığı zaman modern bir tesis haline gelecek. Sebatı kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp haline getireceğiz. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Bir kuruş gelir olmadan yüksek maliyetlerle olan bir ligin içindeyiz. Sonlara geldik şampiyonluk takımı oluşturacağız. İnşallah çıkacağız, 100. Yıl Cumhuriyet kutlamalarına Sebat’ı da katarız. Sahalarımız için dolgu devam ediyor kulüp binası ve spor lisesiyle hayata geçirip adımlar atacağız” dedi.

 

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ‘Aranızdaki gençlerden birisi benim. O güzel günleri bir daha yaşamak istiyoruz. Burada en büyük emeği Cemil ağabey veriyor. Bizler de elimizden geldiğince yardım etmeye gayret gösteriyoruz. 2023’de Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün yaşını kutlamak 3. Ligde nasip olur. Adnan Günnar bey ne zaman Ankara’ya gitsek, alalım randevumuzu gidelim diyor. Spor ile ilgili katkıda her zaman yanımızda oldu. Kulüp binasının yan kısmında spor lisesi yapılıyor. 2 saha ve idari kısımlar olacak. Kaynağını da hazır bir şekilde bekletmektedir. Dolgu bitikten sonra ihale ederek sentetik sahayı Akçaabat’ımıza kazandırmış olacağız. Spor işleri müdürlüğümüz üzerinden belli yaşta öğrencileri daha diri ve bilinçleri açık şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlıyoruz. Gençlere de yatırım yapmak gerekiyor. Belediye olarak bunun altına imza atmış oluyoruz. Akçaabat’ın tanıtımını bütün dünyaya duyurmak istiyoruz.

 

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ,se yaptığı konuşmada, Akçaabat'ta yeni bir stadyum yapılacağını ifade etti. Günnar " Akçaabat ve Trabzon Türkiye’nin her daim önde gelen yerlerinden bir tanesi. Akçaabat’ın kültürü ve yaşam biçimi en yüksek rakımda bile aynıdır. Akçaabat ve Ortahisar birbirine kaynaşmış ve metropol haline gelmiştir. Akçaabat bölgenin en önemli dinamiklerinden ve merkezlerindendir. Üst düzey olarak mücadele etmiştir. Sebat Gençlik ismiyle yüzyılın birikimini geleceğe emin adımlarla mantıklı objektif şeffaf yatırımlarla birlikte geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Geçen sene 2 beraberlik lige çıkmamızı engelledi, beklide hayırlı olmuştur. Daha iyisini yapmak için daha çok gayret etmek gerekiyor. Trabzon’daki ilk millet parkını Akçaabat’ta yaptık. Oturduk düşündük Akçaabat’a bir stadyum gerekiyor. Akçaabat’ın batı tarafı en uygun yer, Darıca bölgesinde bir stadyum yapabilir miyiz diye düşünürken Söğütlü’de dolgu alanına stadyum yapabilir fikri de tartışılıyor. Yüzme havuzunu kopardık, Kapalı spor salonu yaptırıyoruz. Bir gençlik merkezi yaptırıyoruz. Trabzon’un en önemli yatırımlarından birisi olan spor lisesini hayata geçiriyoruz. İş adamlarımız katkıda bulunmak isteyince oturduk yaptırıyoruz. Tek başımıza yapmak mümkün değil, köstek değil destek olmak gerekiyor. Biz o desteği bulduk Akçaabat’ta İlçe Başkanımız Hüseyin Altıntepe ve Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ile Akçaabat’ın tarihinde görülmemiş yatırımlara imza attık. Devam etmemiz gerekiyor. Yatırımlarda Akçaabat’ı ön plana aldık” dedi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

sebat-genclik1.jpg

sebat-genclik2.jpg

sebat-genclik.jpg

sebat-genclik3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor