Sebat'ta Yüzler Gülüyor

Sebat'ta Yüzler Gülüyor

Akçaabat Sebatspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Pazarspor’u mağlup ederek kümede kalmayı garantileyen Akçaabat Sebatspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ali Kemal Özcan yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-Beyazlı futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ömer Tayyar Usman yaptığı açıklamada, çok zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ve bu hafta alınan sonuçlarla bunun bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, Pazarspor maçından 3 puan alarak ligde kalmayı garantilediklerini söyledi.

Önemli Üç Puan Aldık

Pazarspor maçının bekledikleri gibi zorlu geçtiğini kaydeden Usman, şöyle konuştu: “Ligde kalma mücadelesi veren Pazarspor taraftarı ve takımıyla iyi bir hava yakalamış. Onlarda bizim gibi kümede kalmayı garantileme hesabı, yapıyordu. Bu maçta da bizim çocuklarımız belki de bu sezonun en iyi mücadelesini ortaya koyarak altın değerinde üç puan aldılar. Bu hafta Çankırı Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları müsabaka sonrasında sezonu kapatacaklarını belirten Usman, “Ligde kalmamıza rağmen bu müsabakanın hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürüyoruz. Son haftayı bay geçeceğimizden Çankırı’dan üç puanla ayrılarak Trabzon’a dönmek istiyoruz” diye konuştu.

İyi Kadromuz Var

Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Ömer Tayyar Usman sözlerini şöyle sürdürdü; “İyi ve genç bir kadromuz var. Lig bitiminde yönetim kurulu olarak yapacağımız. Bu toplantıda ilk olarak Teknik Direktör konusuna bir çözüm getireceğiz. Daha sonra hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda önümüzdeki sezon bizi Bank Asya Birinci Ligi’ne bizi taşıyacak kadroyu oluşturmanın mücadelesini vereceğiz. Akçaabat Sebatspor olarak bu sezonu ligde kalmamıza rağmen hedeflerimizin çok çok altında kaldık. Bu nedenle Akçaabat Sebatspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor