Sebat'ta Yüzler Gülüyor

Sebat'ta Yüzler Gülüyor

Alınan puanlar ile ligde üst sıralara tırmanan Sebat Gençlikspor’da başkan Cemil Kalkışım, hedefin şampiyonluk ve 2. Lig olduğunu açıkladı.

Sebat’ta Yüzler Gülüyor

TFF 3. Lig 4. Grup’ta  2. Lig’e çıkma mücadelesi veren Sebat Gençlikspor’da yüzler gülüyor. Kırmızı Beyazlı ekip, ligde ilk sezonu olmasına karşılık güçlü rakipleri geride bırakarak puan sıralamasına 2. Sıradaki yerini korudu.

Teknik Direktör Adem Çak yönetiminde sezona başlayan ve oynadığı 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Sebat Gençlikspor, elde ettiği 23 puan ile Adana 1954 FK’dan sonra ligde 2. Sırada yer almayı başardı.

cemil-kalkisim-akcaabat.jpg

Hedef Şampiyonluk

Alınan puanlar ile ligde üst sıralara tırmanan Sebat Gençlikspor’da başkan Cemil Kalkışım, hedefin şampiyonluk ve 2. Lig olduğunu açıkladı. Başkan Kalkışım, Akçaabat Ajans’a yaptığı açıklamada “çok zor bir grupta mücadele veriyoruz. Güçlü rakiplerimiz var. Ama biz bunlara rağmen puanları toplamaya devam ediyoruz. Ligde 2. Sıradayız.  İnşallah ligi ilk sırada tamamlayarak 2. Lig çıkarız. Bunun için çalışıyoruz.” Dedi.

İmkanlar Çok iyi.

Takımın moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Kalkışım “Bu takım her şeyin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ediyoruz. Deplasmanlara uçakla gidiyoruz. En iyi imkânlarda konaklıyor ve kamp yapıyoruz.  Süper lig ekiplerinin imkanlarını biz sporculularımıza sunmaya gayret ediyoruz. Bunun karşılığını da sporcularımız sahada veriyorlar. Sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür diyorum. Birçok deplasman masrafımızı da iş adamlarımız karşılıyor. Buradan deplasman masraflarımızı karşılayarak bu kulübe destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteğin karşılığını bir üst lige çıkarak vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor