AKKOL’DAN TRASFER MÜJDESİ

AKKOL’DAN TRASFER MÜJDESİ

Kırmızı beyazlılarda gözler ara transfere çevrildi.

 

Akçaabat Sebat Gençlikte gözler yapılacak transferlere çevrildi. Genel kaptan Erdal Akkol takımlarının İlk devreyi güzel bir konumda tamamladığı Şimdi bu konumu en güzel şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Akkol yaptığı açıklamada Ligin başlamasını heyecanla beklediklerini belirterek” ligi istediğimiz yerde tamamladık. İlk yarı için hedefimizi tutturduk. Görünen o ki ligin 2. devresi takımlar arasındaki puanlarında birbirine yakın olmasından dolayı çok çekişmeli ve kıran kırana geçecek. Kadromuzu güçlendirme ve eksikliklerini tamamlama adına transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz ”dedi.

234613315-115925504115760-1771235073758745324-n.jpg

Genel Kaptan Erdal Akkol ligin 2. Devresinde oynanacak telafisi olmayan karşılaşmaların daha zorlu ve çetin olacağını belirterek” İlk devre için tüm hesaplar tuttu. Şimdi transferde de atılacak adımlarla hesaplar tutmalı ki takım ligin 2. devresinde bu şansını sürdürebilsin. Ocak ayı transferi zor ve risklidir. Bazen tutar bazen tutmaz. O açıdan Transfer olsun diye kesinlikle transfer yapmayacağız. Özellikle forvet hattına, orta saha ve kanat oyuncusu transferimiz olacak. Bazı oyuncular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede transferlerimizi yapıp çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz ”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor