Sebat'ta Kongre Başladı

Sebat'ta Kongre Başladı

Akçaabat Sebatspor'da kongre başladı. İşte gelişmeler.

Kulüp tesislerinde başlayan kongreye, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Başkan Adayı Cemil Kalkışım, Akçaabat Emniyet Müdürü İsa Yılmaz.

 

Kongede Divan Başkanlığına Ali Dinç getirildi.

 

Geçmiş yönetimin faaliyet raporu Kaya Yemiş tarafından okundu.

Yapılan oylamada geçmiş yönetimin faaliyet raporu ibra edildi.

 

 

 

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in konuşması.

 

Trabzon futbol camiasına bakıldığı zaman hemen herken mutlaka Akçaabat Sebatspor’da bir görev almış, futbol oynamıştır. Bunu Trabzon futbol camiası çok iyi biliyor.

 

Geçmişte bir çok başarılı günler geçirdik. Süper Lig’e çıktık ama  burada fazla kalmayı becermedik. Süper ligden beri bir dizi hatalar yapıldı ve bugünlere gelindi.

 

Şimdi birazda zorlamayla Şuanki yönetimin aday olmasını sağladık. Ancak bu yönetime hepimiz destek olmalıyız.  Şu anki durumu tarihi bir fırsat olarak görüyorum. Destek görürlerse başarılı olacaklarına inanıyorum. Hep birlikte kaynaşarak muvakkak olacağımıza inanıyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

 

Akçaabat kaymakamı Erol Özkan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

 

Kaymakam Özkan konuşmasında “Göreve başladığımda karşımızda süper ligden düşmüş bir kulüp aldık.

Kulübün son şansı olduğunu düşündüğümüz bu dönemde Cemil Bey’e birazda emri vaki olarak göreve gelmesini istedik. Karşımıza güzel bir yönetim kadrosu çıktı. Bu yönetim 2-3 yıllık bir proje yapsın. Önümüzdeki 3 yıl içerinse kim gelirse gelsin ekonomik olarak kötü yönetmeyecek bir oluşum oluşturalım.

Mali tabloyu iyi yapar ve iyi yönetilirse başarı kendiliğinden gelir.

 

Sebatspor sıradan bir kulüp değil. Türkiye daha futbolla tanışmamışken burada bir kulüp oluşturulmuş bir kulüptür. Tüm Türkiye’nin tanıdığı bir kulüptür. Hep birlikte ele ele vererek eski güzel günlere geri dönek için çalışmalıyız. Bunda bize ve belediyelere ne görev düşerse yapacağız” dedi.

 

 

Seçime geçildi.

 

İşte Cemil Kalkışım'ın listesi...

Başkan Cemil Kalkışım, Adnan Topsakal, Ergin Bektaş, Zeki Öztürk, Ali Yaşar Bayram, Sadık Atmaca, Sadık Atmaca, Ömer Tayyar Usman, Aydın Birincioğlu, Osman Zeki Alşan, Yusuf Kırandi, Hasan Akpınar, İsmet Mısır, Erdal Serdar, Hüseyin Aktaş, Hayati Yavuz, İsmail Şirin, Metin Yardım, Bedir Saguer, Engin Çakır, Engin Çakır, Şener Kalkışım.

Denetleme Kurulu: Ali Dinç, Metin Kırandi, İlhan Karan, Zeki Topsakal, Yaşar Yol.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor