Sebat'ta Kamp Sürüyor

Sebat'ta Kamp Sürüyor

Akçaabat Sebatspor, Klasman Grubu öncesi hazırlık çalışmalarını Bodrum’da aralıksız sürdürüyor

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, Klasman Grubu öncesi hazırlık çalışmalarını Bodrum’da aralıksız sürdürüyor. Gittiği günden bu yana hiç izin yapmadan günde çift mesai yaparak ligin ikinci bölümüne hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, dünü izinli olarak geçirdi. Tam gün izin yapan A.Sebatsporlu futbolcular Bodrum Kalesini gezdiler. Bugün çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başlayacak olan Trabzon temsilcisi Kırmızı-Beyazlılar, yarın hazırlık karşılaşmasında Altınorduspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç sonrasında Bodrum’daki çalışmalarına son noktayı koyacak olan A.Sebatspor, Çarşamba günü hava yolu ile Trabzon’a dönecek. Futbolculara verilecek olan bir günlük iznin ardından Kırmızı-Beyazlılar, kendi tesislerinde lig başlayana kadar çalışacaklar.

 

Futbolcular Motive Oldu

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, Bodrum’da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bu zamana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında futbolcularımızın ortaya koyduğu performanstan son derece memnunum. Klasman Grubu öncesinde yapmış olduğumuz bu kamp futbolcularımı havaya soktu" dedi. Bodrum’a geldikleri günden beri günde çift mesai yaparak Klasman Grubuna hazırlandıklarını bu nedenle hiç dinlenme fırsatlarının olmadığını bu nedenle oyunculara bir günlük izin verdiklerini kaydeden Batur, "Bu bir günlük izinde futbolcularımız Bodrum’u gezerek yorgunluk attılar. Kamptaki son hazırlık karşılaşmamızı salı günü Altınorduspor ile oynayıp kamp çalışmalarımıza son noktayı koyacağız" şeklinde konuştu.

 

Tolga&Şener Yolda

Transfer çalışmalarına da değinen Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu İsmail Batur, “Geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlayıp kampa kattığımız Kasımpaşa'dan Ünal ve Boluspor'dan Ferdi'nin takımları tarafından geri çağırılması bizi son derece üzmüştü. Ancak bu oyuncuların yeniden bize gelmeleri gündemde. Kendileriyle görüşmelerimiz sürüyor. Şuanda bulundukları kulüpte top oynamak istemiyorlar. Kamptan dönene kadar bu iki futbolcuyu yeniden kadromuza katmak için çalışmalarımız sürüyor” dile konuştu. Karşıyaka’dan Tolga ve Gaziosmanpaşa’dan Şener ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Batur, “ Bu iki oyuncuyu renklerimize bağlamak için bu oyuncuların kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. En kıza zamanda bu iki oyuncuyu renklerimize bağlayarak gücümüze güç katmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ergin ZİHNİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor