Sebat'ta Çıkış Sürmeli

Sebat'ta Çıkış Sürmeli

Rıza Özer, geçen haftaki Pazarspor galibiyetinin anlam kazanması için Çankırı Belediyespor'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, geçen haftaki Pazarspor galibiyetinin anlam kazanması için Çankırı Belediyespor'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 4 maçtır başarılı sonuçlar aldıklarını belirterek, ''Özellikle son Pazarspor deplasmanında elde edilen galibiyet, hem takımın hem de bizlerin moral ve motivasyonunu artırmıştır. Alınan 3 puan çok önemli, ama daha da önemlisi bu başarılı sonuçları sürdürmek. Önümüzde 9 maçımız daha var ve bunların hepsi birbirinden önemli ve final niteliğinde olan karşılaşmalar'' dedi.
Takıma ve teknik heyete her zaman güvendiklerini ifade eden Özer, şöyle konuştu:

''Yönetim olarak her zaman takımın ve teknik heyetimizin yanında olduk. Onlar da bu desteğin karşılığını bizlere veriyorlar. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Çankırı Belediyespor ile yapacağımız maç var. Teknik heyet, taraftar ve yönetim olarak sahada görev yapacak olan sporcularımıza yine desteğimizi vereceğiz ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağız. Pazarspor galibiyetinin anlam kazanması için Çankırı Belediyespor maçını da kazanmalıyız.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor