SEBATSPOR'DAN  YAZ FUTBOL OKULU

SEBATSPOR'DAN YAZ FUTBOL OKULU

Akçaabat Sebatspor Yaz Futbol Okulu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Akçaabat Sebatspor Yaz Futbol Okulu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kulüp antrenörlerinden Muzaffer metin Çakır, Tahir Usman, Yıldırım Şimşek, Hasan Kutlu ve Selim Kum’un çalıştırıcılığını yaptığı kursta, geleceğimizin teminatı olan 120 minik futbolcu ter döküyor.

Kayıtların da halen devam ettiği Akçaabat Sebatspor Yaz Futbol Okulu’nda çalışmalar Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günlerinde saat 16.00 ve saat 17.30’da iki grup halinde gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Akçaabat Sebatspor teknik direktörü Muzaffer Metin Çakır amaçlarının Akçaabat gençliğine spor yaptırmak ve Akçaabat Sebatspor’a sporcular kazandırmak olduğunu söyledi. Bu yıl Trabzon İkincisi olan U11 Takımı’nın futbolcularının geçen yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu’nda yetişen sporcular olduğunu hatırlatan Çakır, şunları söyledi:

“Akçaabat Sebatspor’un altyapısı her zaman vardır. Bunu hiç kimse görmezlikten gelemez. Görmek istemeyen gözlere zorla olsa da gösteriyoruz. 11 yaş takımımızın final maçında Trabzonspor’la 4-4 berabere kalarak il ikincisi olması da bunun ispatıdır. Trabzonspor Süper Lig’de, Akçaabat Sebatspor ise Süper Amatör Lig’de. Trabzonspor bütün amatör lig takımlarından istediği oyuncuları alabiliyor. Akçaabat Sebatspor ise Tütünspor’dan ve Söğütlüspor’dan bile oyuncu alamayan bir takım. Sadece kendi emeği, kendi alın teriyle kendi oyuncu kadrosunu oluşturan bir takım.”

sebat-yaz-spor-okulujpg.jpg

sebat-yaz-spor-okuluj.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor