Sebat Yönetiminden Açıklama

Sebat Yönetiminden Açıklama

Akçaabat Sebatspor’da yönetim kurulundan önemli açıklamalar.

Akçaabat Sebatspor’da yönetim kurulu yaptığı açıklamada; “20 ay görev yaptığımız güzide kulübümüzde sinirsel ve moral olarak çok yıprandık, buz yine bu takımın yanında olmakla birlikte bu görevi bu kulüp için heyecan duyan kişilere bırakmak isteriz” dedi. Akçaabat Sebatspor’un 1923 tarihiyle birlikte Cumhuriyetle yaşıt olduğunun vurgulanan açıklamada: “Yönetim anlamında elimizden gelen gayreti gerçekleştirdiğimiz inancındayız. Yalnız bunu bizim tek başına ifade etmiş olmamız yetmiyor. Camiamız yapılanları gelinen süreçte takdir edecektir” denildi.

 

Herkese Teşekkür Ediyoruz

Resmi hiçbir geliri olmayan bir kulüpte görev yapmanın sıkıntılarının yaşandığına dikkat çekilen açıklamada ayrıca şu önemli gerçeklerin altı çizildi: “Bir takımın ayakta durması için ekonomi her şeyin önünde gelmektedir. Geçmişinden türlü sıkıntılarla devraldığımız bu kulüpte bir buçuk yılı aşkın süredir görev yapmamıza karşın Sebat dinamiklerini hayata geçirsek de yine de istediğimizi elde edemedik. Bu süreçte bize yardımcı olanlar da olmuştur. Camia olarak biz herkese teşekkür ediyoruz. Ancak yeni yapılanmanın kulübün geleceği için önemli olduğunu düşünüyoruz.”

 

Kadro Yapısı İyi

Her zaman Akçaabat Sebatspor’un yanında olacaklarını ifade eden mevcut yönetim kurulu son olarak şunları kaydetti: “Başta ifade ettiğimiz gibi yorulduğumuzu ve yıprandığımızı ifade ettik. Biz yönetim olarak Akçaabat Sebatspor’un kendi iç gücünü hayata geçirdiğinde tekrar bir araya gelindiğinde toparlanacağına ve geleceğinin iyi olacağına inanıyoruz. Baktığınız zaman kadro yapısı olarak ta iyi bir birliktelik var. Genç ve gelecek vadeden bir kadro yeni yönetim yapısıyla daha da güçlenerek yoluna devam etmelidir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor