Sebat Pilot Takım Oldu

Sebat Pilot Takım Oldu

Trabzonspor ile TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor arasında pilot takım anlaşması yapıldı.

 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım ve yöneticiler katıldı.

 

Trabzonspor ile yaptıkları iş birliğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım, atılan imzaların her iki kulüp içinde hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Kalkışım Akçaabat Ajans'a yaptığı açıklamada "Trabzonspor ile çok güzel bir işbirliğine gittik. Trabzonspor’da gelecek vaad eden ve forma şansı bulamayan gençlerimizi biz oynatıp Türk futbolkuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Geçmişte elde edilen başarılara bakıldığı zaman Trabzonspor’a bölge takımlarının çok büyük futbolcu desteği verdiğini görüyoruz. Türk futboluna mal olmuş birçok sporcu önce Sebatspor’da kendini geliştirdi ve Trabzonspor’da başarı elde elti. Yine aynısını yapmak, Trabzonspor’un bir rezerv futbol takımı gibi olmak istiyoruz. Buradan Trabzonspor yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gelecek sezon hazırlıklarını da yapmaya başladıklarını ifade eden Başkan Kalkışım “Yeni sezonun hazırlıklarına başladık. Takımımızı Adem Çak’a emanet ettik. Transferlerimiz devam ediyor. Bu sezon güzel bir takım sahaya çıkartacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor