Sebat Pazar Deplasmanında

Sebat Pazar Deplasmanında

Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor, bugün deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.

Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor, bugün deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak olan bu zorlu 90 dakikayı orta hakem Sacit Keşkek yönetecek. Geçen hafta Arsinspor’u yenerek Klasman Grubundaki ilk galibiyetini alan Kırmızı-Beyazlılar, Pazarspor engelini geçerek yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, Pazar'dan en az bir puanla döneceklerini söyledi.

En Az Bir Puan
Hafta içinde hazırlıklarını planlı bir şekilde yaptıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu İsmail Batur şöyle devam etti; ''Pazarspor ile yapacağımız maç bizim için büyük önem taşıyor. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimizle deplasmanda yapacağımız karşılaşmadan en az bir puanla döneceğimize inanıyoruz. Karşılaşmanın, iki Karadeniz takımına yakışan dostluk havası içerisinde geçeceğini umut ediyorum'' dedi.

Her Maç Final
Ligde kalan 10 haftanın çok daha önemli hale geldiğini vurgulayan Akçaabat Sebatspor Teknik Patronu Batur, ''Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final niteliğinde. Bu ciddiyetle karşılaşmalara hazırlanıyoruz. Taraftarlar ve yönetim olarak birlik içerisinde bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılarda sakatlığı devam eden Mutlu'nun Pazarspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor